2777
2789
من خیلی از گز گز ترسیدم . ک خدایی نکرده ام اس باشه

اتفاقا منم تشخیص اولیه خودم ام اس بود  بعد دکترم گفت ام اس علامت اولیه اش   شبیه رعد و برقه مثلا یه نقطه از بدن مثل کمر تیر میکشه و شبیه رعد تو کل بدن پخش میشه و بعد دو دقیقه خوب میشه

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
منم بچم کلاس دومه کیفشون خیلی سنگینه مدرسه هم پله زیاد داره اجازه نمیدن کیف چرخدار ببرن میگن رو پله ...

عزیزدلم خداحفظش کنه برات . الان دیگ از همه چی میترسم خودم اینجور شدم خدایی نکرده بچم چیزی نشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا منم تشخیص اولیه خودم ام اس بود   بعد دکترم گفت ام اس علامت اولیه اش   شبیه رعد و ب ...

وای خدا چقد سخت انشاالله هیچکس گرفتار این دردا نشه این چند روزه استرسم منو کشته 

عزیزدلم خداحفظش کنه برات . الان دیگ از همه چی میترسم خودم اینجور شدم خدایی نکرده بچم چیزی نشه

زنده باشید انشاله شما و کوچولوهاتون هم سالم و سلامت باشید

نه عزیزم نگران نباش همش بخاطر بار سنگین و کار زیاده

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
زنده باشید انشاله شما و کوچولوهاتون هم سالم و سلامت باشید نه عزیزم نگران نباش همش بخاطر بار سنگین و ...

مرسی عزیزدلم . انشاالله همیشه تنتون سالم باشه . ببخش وقتتو گرفتم خیلی بهمــ دلگرمی دادی مرسی ازت 

مرسی عزیزدلم . انشاالله همیشه تنتون سالم باشه . ببخش وقتتو گرفتم خیلی بهمــ دلگرمی دادی مرسی ازت&nbs ...

خواهش میکنم عزیزم انشالله همیشه سالم و تندرست باشید   

خواهش میکنم عزیزم انشالله همیشه سالم و تندرست باشید    

سلام خوبی عزیزم باز مزاحمت شدم .میگم وقتی شما دستت درد نمیکنه گزگز بی حسی دستت میره؟؟؟ من الان تو شانم دستم درد ندارم . ولی گز گز میکنه دستم بی حس . دیشبم دستم یجوری بی حس بود از خواب پریدم 

سلام خوبی عزیزم باز مزاحمت شدم .میگم وقتی شما دستت درد نمیکنه گزگز بی حسی دستت میره؟؟؟ من الان تو شا ...

سلام عزیزم ، نه ربطی به درد نداره 

من گاهی بیدار میشم فقط میبینم کف دستم تا نزدیک آرنج گز گز میکنه و سگینه ولی درد ندارم

امشبم مهمونی بودیم درد نداشتم فقط گز گز میکرد و سنگین بود

سلام عزیزم ، نه ربطی به درد نداره  من گاهی بیدار میشم فقط میبینم کف دستم تا نزدیک آرنج گز گز م ...

ای خدا کی راحت بشیم از این درد گز گز من کم آوردم 😭😭😭😭😭😭

کلینیک سینوهه در شریعتی درمانشون با استفاده از روش های نوین هست حتما از دکتراشون کمک بگیرین بسیار حرفه ای هستن و دارای کد وزارت بهداشت

آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272

https://jamalypt.com

آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272

اگر نیاز به درمان های بیشتر از فیزیوتراپی مثل تزریق اوزون هم داشته باشید خودشون راهنماییتون میکنن

https://dr-jamaly.com

سلام ببخشید شما خوب شدین ؟ مشکلتون چی بود ؟  من چند ماهه دست راست و کتف راستم درد میکنه و ساعد ...

سلام عزیزم .بله بهتر شدم از قبل ولی کار سنگین بکنم سرمو زیاد بندازم پایین درد میگیره .  دیگ ام آرآی ندادم ولی رعایت میکنم بهتره 

دوستان من دوساله درد مزمن در گردن و کتف و شانه دارم، نیم ساعت پیاده روی میکنم درد شروع میشه باید ماس ...

سلام عزیزم دیسک گردن ـ رعایت کن کار سنگین نکن چیز سنگین بلند نکن . طرز خوابیدنتو درست کن سرتو پایین نگیر خوب میشه . ولی همیشه رعایت کن 

سلام عزیزم دیسک گردن ـ رعایت کن کار سنگین نکن چیز سنگین بلند نکن . طرز خوابیدنتو درست کن سرتو پایین ...

سلام ممنونم.

مطمعنید دیسک گردنه؟ من ۲۰ دیقه نیم ساعت پیاده روی میکنم بعدش درد مزمنش شروع میشه و قبل گردن، کتف و شانه ام دردش شروع میشه. این از علائم قطعی دیسک گردنه؟

اگه ممکنه میتونم یه ادرس تلگرامی واتساپی ازتون بگیرم تا عکس نحوه صحیح خواب و حرکات مناسب این مشکل روز ازتون بگیرم؟