2777
2789
ببین علائمت تقریبا عین علائم دیسکه دکتر گفت بخاطر بار سنگین بلند کردنم میشه من الان دست چپم جون ندا ...

منم دست راستم جون نداره کار میکنم باهاش . ولی حس کشیدگی سنگینی تو دستم دارم وقتی زیاد درد کنه حس گز گز مور مور کف پام کف دستم میشه 

منم دست راستم جون نداره کار میکنم باهاش . ولی حس کشیدگی سنگینی تو دستم دارم وقتی زیاد درد کنه حس گز ...

باور کن دیسک داری 

ببین دکتر تازه به من گفت دیسکت خیلی خفیفه و من اینطور داغونه دستم

مپرسید احساس گز گز هم داری گفتم بله 

دستم انگار سنگینه ، گفت ام آر آی برو

گعتم میشه نرم ؟

گفت پس عکس بگیر

دیگه عکس گرفتم سریع ده جلسه فیزیو نوشت

کپسول گاباپنتین ۳۰۰،قرص ناپروکسن ۵۰۰ ، پمتد دیکلوفناک نوشت

با قرصها بهتر شدم بعد شوهرم گفت برو فیزیوتراپی ، رفتم 

نگم برات مسئول خیر ندیده واسه اینکه پول بیشتری بگیره گفت همراه فیزیوتراپی ماساژم باید بگیری 

ماساژ داد ، اونجا انگار یه نیمساعتی دستم سبک شد اینقد خوشحال بودم

اومدم خونه دیدم این دست دیگه بالا نمیره از درد

راستی قبلش دو نفر گفتن برو حجامت یا زالو درمانی که دکتر گفت نباید میرفتی  و به حرف اینا گوش نده

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باور کن دیسک داری  ببین دکتر تازه به من گفت دیسکت خیلی خفیفه و من اینطور داغونه دستم مپرسید ا ...

واقعا بعضیا رحم ندارن .  دیروز من تو خونه خیلی کار کردم جارو برقی ظرف گاز سابیدن . بعدش رفتم حموم . بعدش مهمون اومد نشستم تا کی . یعنی کتفم انگار سوراخ شده بود بشدت درد میکرد . یجور بود چیزی نمیتونستم بخورم بدنم جونش رفته بود چند ساعت دراز کشیدم تا حالم بهتر شد شماام اینجور شدی

باور کن دیسک داری  ببین دکتر تازه به من گفت دیسکت خیلی خفیفه و من اینطور داغونه دستم مپرسید ا ...

با عکس مشخص میشه دیسکـ گردن ?   اگ منم رفتم بگم ام آر را نمیدم 

با عکس مشخص میشه دیسکـ گردن ?   اگ منم رفتم بگم ام آر را نمیدم

بله مشخص میشه اگر رفتی بگو نمیخوام برم ام ار ای ، عکس میگیرم

واسه دیسک عکس کافیه الکی میخوان بفرستن ام ار ای

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
واقعا بعضیا رحم ندارن .  دیروز من تو خونه خیلی کار کردم جارو برقی ظرف گاز سابیدن . بعدش رفتم حم ...

ببین من جوری میشم که از درد و سوزش توی دست و شونم دلم ضعف میره

تازه من سر کارم میرم تو محل کار یکی میاد پیشم بهش میگم توروخدا ده دقیقه چیزی نگو دستم درد میکنه اینقدر بی حوصله میشم

دردشو هیچکس درک نمیکنه میگن وا لابد چاییده یا ضربه خورده میگم بابا دستم گز گز میکنه تیر میکشه 

ولی خوب برای اونا قابل درک نیست

ببین من جوری میشم که از درد و سوزش توی دست و شونم دلم ضعف میره تازه من سر کارم میرم تو محل کار یکی ...

خیلی بده بخدا من این گز گز کردن خیلی اذیتمـمیکنه هم کف پام هم کف دستم . مال شما تا چه حدیه 

خیلی بده بخدا من این گز گز کردن خیلی اذیتمـمیکنه هم کف پام هم کف دستم . مال شما تا چه حدیه 

خوب عزیزم چجوری حدشو بگم؟

از انگشتام تا مچم بخدا همین الانم داره گز گز میکنه

ارزو دارم الان دو ماهه یه شب بدون هیچ علامتی از دست و شونه و گردن بخوابم

خوب عزیزم چجوری حدشو بگم؟ از انگشتام تا مچم بخدا همین الانم داره گز گز میکنه ارزو دارم الان دو ماه ...

عزیزم خیلی سخته بخدا درکت میکنم من حالا سنمم کمه دخترم سال دیگ میره اول 

کف پاتون چی گز گز نمیکنه 

کف پام  و رون پامم همینه

عزیزم خیلی سخته بخدا درکت میکنم من حالا سنمم کمه دخترم سال دیگ میره اول 

منم بچم کلاس دومه

کیفشون خیلی سنگینه مدرسه هم پله زیاد داره اجازه نمیدن کیف چرخدار ببرن میگن رو پله ها تعادلشونو از دست میدن

مسیرمون کوتاهه ولی پیاده ایم

بخدا کیفش 6 یا 7 کیلو وزنش میشه

بسکه کتاب و دفتر و کتاب کار و قمقمه اب و خوراکی و هر روز یه چیز جدید بهش اضافه میشه

اون طفلک که نمیتونه حمل کنه من خودم میبرم

کیف خودمم هست یعنی دستم بیحس میشه