2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خالمم میگفت منم اینجور شدم . گردنم درد نمیگرفتم کتفو دستم 

قرص گاباپنتین گردنبند ملوکسیکام کلسیم و د۳  هرجا دکتر بری اول اینا را بهت میده خوب نشدی میفرستت ام آر آی وبعد هم فیزیوتراپی 

نه اصلا نگران نباش دردی که با کار کردن زیاد میشه احتمال زیاد دیسک هس

دیروز دستمو کج کردم چیزی بردارم . توی شانم درد شدیدی گرفت بازوم درد گرفت کف دستام کف پاهام مور مور میشد

همیشه این دردا دارین یا بعضی وقتا؟

۶ ماه قبل تو مرداد ، از شب تا صبح مجبور شدم ۱۴ ساعت رانندگی کنم 

وقتی پیاده شدم یکم گردنم درد میکرد ، از فرداش سوزش عجیبی توی دست چپم شروع شد، میسوخت 

درد نبودا، انگار گوشت تنم رو میکشیدن

این سوزش و تیر کشیدن میومد تا سر انگشتام

بعد یکماه خودبخود خوب شد

الان دوماهه دوباره برگشته

رفتم دکتر عکس گرفتم گفت دیسک گردن داری، درد زیادی تو گردنم ندارم ولی دستم داغونم کرده

الان ۱۰ جلسه فیزیوتراپی نوشته دو جلسشو رفتم بدتر از قبل شدم

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
من دست راستم درد میکنه پشت کتفم درد میکنه گردنم اینقد درد نداره سمت راستم یکم خشک انگار . دستام بعضی ...

ببین علائمت تقریبا عین علائم دیسکه دکتر گفت بخاطر بار سنگین بلند کردنم میشه

من الان دست چپم جون نداره، حتی کیفمو نمیتونم باهاش بگیرم

فیزیوتراپیم رفتم ولی دیشب از درد بخودم میپیچیدما

یه کمم بهتر نشد

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
ببین علائمت تقریبا عین علائم دیسکه دکتر گفت بخاطر بار سنگین بلند کردنم میشه من الان دست چپم جون ندا ...

من خیلی با دستم بار سنگین بلند کردم

همه ی بار زندگی رو دوش من بود

خریدها همش با خودم بود اکثرا ۹۰ درصد اوقاتم ماشین نداشتم پیاده بودم

خیلی اذیتم الان، حالا میفهمم اشتباه کردم

۶ ماه قبل تو مرداد ، از شب تا صبح مجبور شدم ۱۴ ساعت رانندگی کنم  وقتی پیاده شدم یکم گردنم د ...

من تقریبا یه هفته پیش دخترم مریض شد۶ سالشه هی بغلش کردم دکتر بردنی خیابون بغل کردم مطب دکترم پله بود گرفتم بغلم بردمش بالا . بعد تو این چند وقته چون ماشین نداشتیم هی میرفتم خونه مامانم با ساک سنگین میرفتمو میاوردم . پسرمم کوچیک بغل میکردم تازگیا دیگ بغل نمیکنم