2777
2789
عنوان

اگه از استادم اینو بپرسم بده ؟

292 بازدید | 16 پست

یکی از درسایی که کار عملی داشت خیلی زحمت کشیدم بخاطرش  کلی زمان برد ولی درنهایت کاری که تحویل استاد دادم بهم گفت اگر ایرادتشو برطرف کن امتحان حتی اگه خوبم ننویسی بهت ۲۰ میدم  

الان اگه ازش بپرس میشه امتحان  ندم بده  یا اینکه بهش بگم استاد اگه  سر امتحان چیزی ننویسم  چند بهم میدی ؟

🔴لطفا منو بصورت متوالی لایک نکنید 🔴

نه اونوقت میگه پرروشدی

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بده حس بدی بهش میدی ، امتحان بده دیگه حالا تلاش هم بکن ، بی‌خیالی طی نکن اونم کمک میکنه

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

بنظرم منظورش این نبود ک امتحانو ندی

گفت اگررر بد دادی ۲۰ میدم ینی بخون براش 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
خیلی بده به نظرم تو سعیتو بکن امتحانتم خوب بدی

خودمم میگم اقدر امتحانای دیگرو میخونم اینم بخونم دیگه  چون وقت کم بود  یکی از دوستام گفت بهش بگیم  چون به هردومون گفت چون وقت خوندن جزورو گذاشتین واسه کار عملی

بنظرم منظورش این نبود ک امتحانو ندی گفت اگررر بد دادی ۲۰ میدم ینی بخون براش 

اخه قبلش گفت چون وقتی که میزارین از وقت خوندنتون  میگیره  یعنی یچوری گفت حتی اگه بیای سر جلسه خالیم بدی  ۲۰ میدم 

اين ديگه ميشه سواستفاده 

اون وقت با خودش ميگه. حقا كه نميشه به دانشجو. رو داد

شما امتحان برو بده.  اگه كم و كسر بود جبران ميكنه. نه اينكه اصلا نري 

يا نخوني🥴🥴

لبخند بزن بگذار همه بدانند از ديروز قوي تر هستي🌈💫
اخه قبلش گفت چون وقتی که میزارین از وقت خوندنتون  میگیره  یعنی یچوری گفت حتی اگه بیای سر ج ...

بنظرم اگر وقتشو داری یکم بخونی ضرر نمیکنی

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
من بهعنوان استاد یا بهت میگم اکی که بعدها ازت استفاده کنم یا میگم نمره خودت هر چی بود رد میکنم ,&nbs ...

من دیکه درسی باهاش ندارم  که بخواد سو استفاده کنه  ولی خب امتحان میدم