2777
2789
عنوان

گوشی ،s23 اولترا

1491 بازدید | 26 پست

دوستانی که آشنا به گوشی هستن بنظرتون گوشی s23 اولترا رو بفروشم و گوشی ارزونتر بگیرم مثل s21 fe

زیاد گوشی باز نیستم و کار خاصی با گوشی انجام نمیدم بیشتر برای دوربین میخوام گوشی رو 

خداوندا آرامشی عطا کن تا بپذیرم آنچه که نمیتوانم تغییر دهم...و شهامتی که تغییر دهم آنچه میتوانم ...ودانشی که تفاوت این دو را بدانم

حیفه واقعا. اس 24 هم داره میاد یکمی افت میکنه اس 23 قیمتش

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب بین پرچم دار ها دقیقا همون تفاوت تو دوربینشونه  اگه دوربین برات مهمه این کارو نکن چون s21 د ...

اونقدرها هم دوربین حرفه ایی نمیخوام شاید ۲۱ هم خوب باشه 

دوربین ۲۳ خیلی بیش از اندازه جزئیات رو میندازه

خداوندا آرامشی عطا کن تا بپذیرم آنچه که نمیتوانم تغییر دهم...و شهامتی که تغییر دهم آنچه میتوانم ...ودانشی که تفاوت این دو را بدانم
حیفه واقعا. اس 24 هم داره میاد یکمی افت میکنه اس 23 قیمتش

بفروشم حیفه؟

بفروشم حیفه؟

اره. چن وقت استفاده کردی؟ رنگش چیه

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

اونقدرها هم دوربین حرفه ایی نمیخوام شاید ۲۱ هم خوب باشه  دوربین ۲۳ خیلی بیش از اندازه جزئیات ر ...

بنابراین میتونه گزینه خوبی باشه

فقط s21 ممکن باتریش یکم اذیتت کنه

اما اگه اوکی هستی باهاش عوض کن

البته ایفون 13 معمولی هم ک من دارم باتریش افتضاحه تو 3 ساعت سریع خالی میشه با اینکه هلثش 100 هم هست

کلا پرچمدار ها باتری خوبی هم ندارن

اره. چن وقت استفاده کردی؟ رنگش چیه

حدود ۳ ماه 

مشکی هست 

بنابراین میتونه گزینه خوبی باشه فقط s21 ممکن باتریش یکم اذیتت کنه اما اگه اوکی هستی باهاش عوض کن ...

S21 قبلا داشتم از نظر باطری واقعا ۲۳ عالیه صبح تا شب یکسره کار میکنه ولی باطریش تموم نمیشه

ایفون ۱۳ هم بهش فکر کردم ولی ایفون برنامه هاش که ساپورت نمیشه سخته

حدود ۳ ماه  مشکی هست

خوبه زیادم کار نشده. اگه رنگای دیگه بود گرون ترم میرفت

بذار تو دیوار، ببری موبایل فروشی کلی ازش کم میکنن باز تو دیوار قیمت خودته

گوشیت داغ نمیکنه؟ شارژش زود خالی نمیشه؟

نه اصلا خیلییی خوب شارژ نگه میداره

خوبه زیادم کار نشده. اگه رنگای دیگه بود گرون ترم میرفت بذار تو دیوار، ببری موبایل فروشی کلی ازش کم ...

اره به قطعیت برسم دیوار میزارم

اره به قطعیت برسم دیوار میزارم

ولی کاش نگهش میداشتی، مطمعنی پشیمون نمیشی؟