توجه قبل از بچهدار شدن باید برای این پرسش پاسخ روشنی داشته باشیم که ایا انسانها از لحاظ اخلاقی در جایگاهی هستند که موجود دیگری را بدون خواست خود به تحمل رنج وادار کنند؟
منم از 9 سالگی امیدوارم هرچه سریعتر درمانی براش پیدا بشه خیلی ها رنج میبرن
الهی امین توکل به خدا
چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم ...مگر دشمن کند این ها که من باجان خود کردم .....طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری ...... غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💔💔💔 هر کسی لیاقت خودشو خودش تعیین میکنه:)من همون دختریم که حتی اگه ببازم جوری رفتار میکنم به بردت شک کنی ✌️✌️✌️✌️ اینکه درخواست دوستی قبول نمی کنم حتی شما دوست عزیز 🙏🙏🙏🙏
منم از 9 سالگی امیدوارم هرچه سریعتر درمانی براش پیدا بشه خیلی ها رنج میبرن
میشه یه سوال ازتون بپرسم ؟ شما خواهر برادر هم دارین ؟ اونا هم دیابتی هستن یا نه ؟ کلا تو خانواده چی داشتین ؟ من باردارم نگران اون یکی پسرمم هستم😔😔
چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم ...مگر دشمن کند این ها که من باجان خود کردم .....طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری ...... غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💔💔💔 هر کسی لیاقت خودشو خودش تعیین میکنه:)من همون دختریم که حتی اگه ببازم جوری رفتار میکنم به بردت شک کنی ✌️✌️✌️✌️ اینکه درخواست دوستی قبول نمی کنم حتی شما دوست عزیز 🙏🙏🙏🙏
ن تو خانوادمونو فقط من و دختر عموم داریم بقیه سالمن دوتا برادر دارم چند بار هم آزمایش ...
ممنون که جواب دادی عزیزم خدا خیرت بده الهی که خدا خودش به همه عزیزان دیابتی نوع ۱ کمک کنه قلبم اروم تر شد❤️❤️