2777
2789
عنوان

همین الان دلتون چی میخواد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2088 بازدید | 128 پست
شهید بشم در حالی که حافظ قرآنم و باعث افتخار خدا و اهل بیت و خانوادمم و هیچ گناه و حق الناسی نداشته ...

دعا کن برای ازدواج عالی من و خواهرم

واین که اگر این پسر به صلاحمه بیاد تو زندگیم

مربی پیش دبستانی ام 5ساله دورترین روستا بدون حقوق و رایگان به امید جذب ،الانم میگن استخدامتون نمیکنیم تنها آرزوم الان معلم بشم همین

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آرزو میکنم ک‌اگه قرار نیس آدم ب کسی ک دوسش داره برسه هیچوقت سر راهش قرار نگیره

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

خواهرم که سرطان داره شفا پیدا کنه اونی که دوسش دارم برگرده خستم ازاین دنیا دلم خیلی گرفته با گریه بر ...

ان شاءالله که ارامش به زندگیت برمیگرده وخواهر عزیزت هم شفا میگیره منم براش دعا میکنم 

خودم دارم دیابت

عزیزم خدا کمکمون میکنه راضی بودم خودم داشته باشم پسرم نداشته باشه ۹ سالشه از ۶ سالگی دیابتی شده دلم براش کبابه به خدا 😔😔😔

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم ...‌مگر دشمن کند این ها که من باجان خود کردم .‌‌‌‌....طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری ...... غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💔💔💔 ‌هر کسی لیاقت خودشو خودش تعیین میکنه:)من همون دختریم که حتی اگه ببازم جوری رفتار میکنم به بردت شک کنی ✌️✌️✌️✌️ اینکه درخواست دوستی قبول نمی کنم حتی شما دوست عزیز 🙏🙏🙏🙏
من الان دلم مامانمو میخواد خیلی دلم براش تنگ سده خیلی گریه کردم امشب اما مامانم آسمونی شده😭😭😭

واااااااااااای واااااااااای قلبم پیشته جانم😭

توجه   قبل از بچه‌دار شدن باید برای این پرسش پاسخ روشنی داشته باشیم که ایا انسانها از لحاظ اخلاقی در جایگاهی هستند که موجود دیگری را بدون خواست خود به تحمل رنج وادار کنند؟
الهی خدا کمکش کن وشفا بگیره عزیزم

ممنونم از دعای قشنگت  مهربون ❤️❤️

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم ...‌مگر دشمن کند این ها که من باجان خود کردم .‌‌‌‌....طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری ...... غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💔💔💔 ‌هر کسی لیاقت خودشو خودش تعیین میکنه:)من همون دختریم که حتی اگه ببازم جوری رفتار میکنم به بردت شک کنی ✌️✌️✌️✌️ اینکه درخواست دوستی قبول نمی کنم حتی شما دوست عزیز 🙏🙏🙏🙏
دعا کن برای ازدواج عالی من و خواهرم واین که اگر این پسر به صلاحمه بیاد تو زندگیم

دعا میکنم که انشاءالله هرچی خیر و صلاحت هست برات پیش بیاد گلم تو هم برای من دعا کن