2777
2789

من 

درد ، خارش زیااااااااااااااااادددد، سنگین شدن بزور میشنیدم،

چن تا دکتر رفتم ک گفتن عفونته با داروهاشون فقط بدتر شدم ، بعد پیش ی دکتر رفتم گفت قارچه تمیز کرد گوشمو ۳ تا قطره داد استفاده کردم خوب شدم گفت پنبه هم با وازلین چرب کن موقع حمام بزار تو گوشات بعد حمامم با سشوار با فاصله گوشاتو خشک کن 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام

من دوتا گوشام عفونت قارچی داره 

اول تمیز میکردم جرم و پوسته میومد بیرون

بعد ی روز تمیز کردم جرمش سیاه بود بعدها درد گرف دکتر نگا کرد دید قارچ و عفونته یک گوشم کیپه و درد میکنه عفونت پشت پردس سرم شستشو داد باسرنگ بینیموشستشوبدم و اسپری 

.قرص اموکسی کلاو وس قطره.منم دود سیگار سر میدم هراز گاه .سیر بریدم سرشو گذاشتم توگوشم دیشب امشب شوهرم چرکایی از گوشم دراورد ک چشمام چارتا شداز گوش دیگم یه پوسته بزرگ کثیف دراورد ک انگار روش سفیدک زده بود 

نمیدونم عزیزم تهرانی ؟ تا بهت شماره دکتررو بدم

شما خوب شدی؟شماره و اسم دکتر رو میگی

خواب زن چپه❌ خواب ظن چپه✔️......................گرگ باران دیده❌گرگ بالان دیده ✔️.................اول التماس میکنه بیاد تو زندگیت یه عالمه تلاش میکنه دوسش داشته باشی،عاشق که شدی میره و میگه منطقی باش ما به درد هم نمی خوریم