2777
2789

ی متن حالت طنز وار فرستادم واسش نوشته بود شاید قسمت اینه ک مال کسی نباشم 

اونم فقط با ی بغض جوابم رو داد هنوز اصلا سین نزدم ولی توقع داشتم ی حرفی بزنه ک دلم رو ب دست بیاره نمیگم آدم بدیه تاحالا کمتر از گل بهم نگفته خیلی احترام می‌ذاره 

ولی خب الان توقع این برخورد رو نداشتم 

یک سال و دوماهه باهمیم 

شما ناراحت میشدین ؟!

خستگی برای من فقط ی احساس نیس، یه سبک زندگیه!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچوقت تاحالا درست حسابی بهم نگفته دوست دارم  من مسخره دستش ک نیستم

اگه حست بهش اینه رُک همینو یه جوری بگو که میدونی درست تره.تکلیفت مشخص میشه که عمرتو پای کی هدر میدی

برای عاقبت بخیریم دعا کن لطفا💚

عزیزم دنیای مردا زمین تا اسمون با ما فرق میکنه و انتظارایی که ماداریم اصلا اونا حتی به فکرشونم نمیرسه،خیلی وقتاام هست که نمیتونن حسو حالشونو براما توضیح بدن و اکثر مواقع به جای حرف زدن میریزن تو خودشون برعکس ماکه باید حرفامونو بگیم،زیاد خودتو ناراحت نکن طبیعتشون باما فرق میکنه میدونم توهم انتظارای خودتو داری و شاید نیاز داشتی که بعد اون تکست یه حرف خوب از ته دلش برات بزنه ولی بدون چیزایی که حتی ما به شوخی میگیم اونارو بیشتر به فکر میبره تا حرف احساسی

اگه حست بهش اینه رُک همینو یه جوری بگو که میدونی درست تره.تکلیفت مشخص میشه که عمرتو پای کی هدر میدی

نمیتونم میترسم فک کنه من دنبال کمبود هستم

عزیزم دنیای مردا زمین تا اسمون با ما فرق میکنه و انتظارایی که ماداریم اصلا اونا حتی به فکرشونم نمیرس ...

حرفات درسته خیلی پسر مهربونیه ولی نمیدونم چرا حتی یکبار هم پس از این همه مدت ی دوست دارم ساده بهم نگفته... 

واقعا برام عجیبه 

میگم یه جوری بگو که میدونی درست تره عین همین حرفو نگو.فقط میخوای بفهمی که سرکاری یا نه

من یکبار زدم بی دلیل بلاکش کردم بعد با خط داداشش بهم پیام داد اولین باری بود ک گفت دوست دارم برگرد 

فقط همین رو گفت 

ک دیگه گاهی اوقات همینجوری پیام میداد. 

منم انگار دوسش داشتم بهش برگشتم 

اگه واقعا سر کارم چرا اون مدت نرفت پی یکی دیگه 

من یکبار زدم بی دلیل بلاکش کردم بعد با خط داداشش بهم پیام داد اولین باری بود ک گفت دوست دارم برگرد&n ...

نمیگم دوستت نداره.خب اگه به حسش اطمینان داری از رفتاراش دلخور نشو چون مدلشه یابهش غیر مستقیم بفهمون که دلخور میشی.ولی اگه حس میکنی سر کاری بازم از طریق حرف ورفتاراش میفهمی دیگه

برای عاقبت بخیریم دعا کن لطفا💚
حرفات درسته خیلی پسر مهربونیه ولی نمیدونم چرا حتی یکبار هم پس از این همه مدت ی دوست دارم ساده بهم نگ ...

باکاراش ثابت کرده که دوست داره؟ چی رابطتونو نگه داشته تا الان؟ یه چیز مثبتی بوده تو رابطتون که تاالان باهم بودید دیگه درسته؟ تو این مدت اخلاقش دستت اومده؟ چون بعضی مردا هستن که تو حرف زیاد قوی نیستن ولی به جای گفتن دوست دارم مراقبت هستن حواسشون بیشتر بهت هست نگرانتن،هواتو دارن،شریک غمتن، تو شرایط سخت کنارتن اینجوری دوست داشتنشونو نشون میدن و بعضی ها هم از حرف بیشتر تا عمل استفاده میکنن، مثلا از خود صبح تا خود شب ممکنه بگن دوست دارم ولی حتی نفهمن تو اون روز واقعا حالت چجوری بوده! بر حسب اینا تو باید بفهمی که پارنترت کدوم شخصیتو داره و اینجوری تکلیف خودتم مشخص میشه

باکاراش ثابت کرده که دوست داره؟ چی رابطتونو نگه داشته تا الان؟ یه چیز مثبتی بوده تو رابطتون که تاالا ...

درونگراس و شخصیت آرومی داره 

خودمم نمیدونم چی با عث شده تا الان ادامه بدیم آیا واقعا دوست داشتن ؟ یا غمخوار هم بودن

نمیگم دوستت نداره.خب اگه به حسش اطمینان داری از رفتاراش دلخور نشو چون مدلشه یابهش غیر مستقیم بفهمون ...

چجوری بفهمم سر کارم آخه خیلی درونگراس و آروم البته تودار