2777
2789

دکتر براتون دارو تجویز نکرد؟

من هر چی به دکتر میگم حالم بده همش میگه زنجبیل بخور، فایده هم نداره اصلا

سه روزه یه لقمه غذا نخوردم، معذرت میخوام فقط دارم بالا میارم

کسی هست تجربه مصرف دمیترون، متوکلوپرامید یا ویتامین ب۶ داشته باشه؟ مشکلی داره مصرفش؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دمیترون بخور بعد ناهار و بعد شام ...

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

تجویز دمیترون جدیدا منع شده و دیمن هیدرانات میدن ک اصلن موثر نیس و برای سرگیجه های حرکتی هست بیشتر

میشخ گف هیچچچچ درمانی نداره فقط تحمل

من خودم یکی ام مث شما تو ماه چهارمم و هنوووووز سرگیجه و تهوع رو دارم داغونم

ببین چی ب دلت هس همون لحظه همونو بخور

کم بخور و مرتب بخور

🖤

من شدیدا تهوع داشتم..خیلی بد..حتی بستری شدم

خودم به دیمیترون و متوکلوپرامید حساسیت داشتم‌

ب ۶  مصرفش هیچ منعی نداره

ناشتا نون سوخاری میخوردم اسید معدم کم میشد...

چقد دوران سختی بود.انشالله زود بگذره واست

دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و به‌جای اولش برگردد ؛ اما‌در همین مدت، حقیقت هنوز دارد بند کفش های خود را میبندد تا حرکت کند !            «مارک تواین»