2777
2789
عنوان

بچه ها حالم گرفته س ناراحتم خیلی

750 بازدید | 39 پست

دوتا بچهدارم دختر و پسر کلاس پنجم و اول بچه نمی خواستم اصلا ولی امشب تست زدم مثبت بود چیکار کنم من هر کاری واسه پیشگیری انجام دادم آمپول، قرص ولی بهم نیفتاد میشه اشتباه شده باشه، اگه باشه می خوام سقط دکتر دارو میده خودم از این کار متنفرم ولی چاره ای نیس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم امروز روز میلاد امام جواد بود، خواهش میکنم به ففال نیک بکیر از آقای باسخاوت بخواه ان شااله روزی و گشایش با این بچه باشه، خواهش میکنم هدیه ی خدا رو پس نفرست♥️

ما شیخ و واعظ، کمتر شناسیم/یا جام باده، یا قصه کوتاه...
زعفرون چیزای خیلی گرم بخور سقط میشه  ما خودمون زیادی هسیم رو دنیا  برو عطاری دوا بگیر

واسه همین می گم خواهری ما خودمون هنوز نمی دونیم می خوایم چیکار کنیم دوست ندارم یه موجود بی گناه بیاد تو این دنیا من باشگاه میرم وزنه های خیلی سنگین می زنم یعنی می گی میشه با زعفران 

عزیزم امروز روز میلاد امام جواد بود، خواهش میکنم به ففال نیک بکیر از آقای باسخاوت بخواه ان شااله روز ...

عزیزم با انشالله و ماشاالله نمیشه من سختی خیلی کشیدم نهایت بتونم همون دوتا بچه مو به خوبی بزرگ کنم و تربیت کنم