2777
2789
 اگه سفید میپوشید خواهرت کرم میپوشیدی خوب بود . ولی لون ابی پوشیده کرم بپوشی یجوریه . میتونی صو ...

نه   سه تا خواهریم   عروس سفید میپوشه   اون یکی خواهرم آبی   من کرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه   سه تا خواهریم   عروس سفید میپوشه   اون یکی خواهرم آبی   من کرم

اها اره اینطوری خوبه . اگر رنگ کرم بهت میاد کرم بخر خوبه 

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

انلاین خیلی ریسکه ترجیح میدم برم بگردم و گرونتر هم بخرم ولی بپوشمش اول

آخه خواهرم از همین مزون خرید خیلی خوب بود  شهر ما لباس قشنگ زیاد گیر نمیاد   قیمت این هشت تومنه 

آخه خواهرم از همین مزون خرید خیلی خوب بود  شهر ما لباس قشنگ زیاد گیر نمیاد   قیمت این ...

میگم باید بپوشی

من خودم مدل دو دامنه پوشیدم اصلا جالب نبود تو تنم

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
 اها اره اینطوری خوبه . اگر رنگ کرم بهت میاد کرم بخر خوبه 

آره رنگ کرمی و نقره ای خیلی بهم میاد اما نمیدونم این لباس با کدوم از این دو تا رنگ قشنگ تر میشه  بنظرت با کدوم بهتر میشه ؟

میدونی الان آستین همون مثل اولی مده دیگه مثل قبلنا آستین پفی زیاد رو بورس نیست .

آره   تن یه بلاگر تو اینستا آستین پفی دیدم مثل سیندرلا شده بود خوشم اومد   درسته فکر کنم ساده قشنگتر باشه