2777
2789

چجور یمیشه فهمید؟ نامزدم.. یه دختریو دوس داشت هم کلاسی بودن 6 سال دوست بودن.. دختره ازدواج کرد 3 سال پیش... الان ادعا میکنه عاشق منه... ولی حسم میگه هنوز بهش فک میکته.... یه سوالی یا پیشنهادی بهم بگیدد که بفهمم راست میگه یا دردغ

آدمی که هنوز تو گذشته گیر کرده به درد رابطه نمیخوره

هم تو رو پیر‌میکنه و هم خودش رو

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدمی که هنوز تو گذشته گیر کرده به درد رابطه نمیخوره هم تو رو پیر‌میکنه و هم خودش رو

خودش که میگه عاشقمه... رفتارش نگاهش اینو میگه ولی گاهی حس میکنم بهش فکرمیکنخ

فکر کردنو قطعا فکر میکنه به هر حال یه زمانی بخشی از زندگیش بوده

ولی تو دیگه بیخیالش شو اگه میبینی میگه ازت خوشش میاد دیگه خیلی حساسیت نشون نده اونم ناراحد نشه و راحت بتونه کنار بیاد و یادش بره

راهی نداری. باید بهش اعتماد کنی و شک‌هات رو دور بندازی وگرنه هم خودت آزار میبینی هم به طرف مقابل آزار میرسونی. اگه نمیتونی این مسئله رو کنترل کنی با یه مشاور صحبت کن

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

این موضوع انقدر واسم مهمه ک حاضرم واسش همه چیو تموم کنم

عقد کردید ؟

ببین پسرا میتونن همزمان چن نفر دوست داشته باشند و اینکه طرف ازدواج کرده بیخیال پس 

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود 💔🖤🥺
خودش که میگه عاشقمه... رفتارش نگاهش اینو میگه ولی گاهی حس میکنم بهش فکرمیکنخ

چرا باید بهش فکر کنه وقتی شما توی زندگیشی !

راجب اون دختر نمی پرسی

ولی بهش‌بگو من خیلی واسم مهمه که گذشته ی هیچ کدوممون توی زندگیمون مشکلی به وجود نیاره

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
عقد کردید ؟ ببین پسرا میتونن همزمان چن نفر دوست داشته باشند و اینکه طرف ازدواج کرده بیخیال پس 

میترسم هنوز دوسش داشته باشه یا یه زمانی بهم برگردن... نه عقد نکردیم

عقد کردید ؟ ببین پسرا میتونن همزمان چن نفر دوست داشته باشند و اینکه طرف ازدواج کرده بیخیال پس 

این چه حرفیه

آدم تنوع طلب تا ابد تنوع طلب میمونه

درست راهنمایی کنید