2777
2789
عنوان

ازکجا بفهمم دیگه به اون دختر فکر نمیکنه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 42 پست
فقط ی سوال بپرس بگو هنوز دوسش داری؟ اگه گف آره یا ن بدون هنوز بهش فک میکنه ولی اگه گف کیو میگی بدون ...

ینی قبل ازلین سوال اصلا راجب اون دختر صحبت نکنه و یهو بپرسه

اللهم عجل لولیک الفرج🥕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهر کرده رفته توام خوب باش کنارش باش چیزی ن

امرو زموقع گوش دادن اهنگ بهنام بان. ی   زد زیر گریه گفتم واسه چی گریه میکنی گفت واسه اون چند ردزی که قهر بودیم... مسخره نیس

ینی قبل ازلین سوال اصلا راجب اون دختر صحبت نکنه و یهو بپرسه

اره اصلا هیچی نگه مثلا خیلی یهویی بدون هیچ مقدمه ایی بپرسه هنوز دوسش داری یا هنوز بهش فک میکنی؟اولین جوابی ک بده معلوم میشه خیلی این راه جوابه

🖤

اینکه آدم به چیزایی که بهش گذشته فکر کنه عادیه..اگه با کسی ب هر دلیلی تموم کنیم هم ممکنه باز بهش فکر کنیم و این فکر کردن اصلا ب معنی علاقه داشتن نیست..افکار و خاطرات و روزای خوب و بد گذشته رو که نمیتونی پاک کنی!! هرکسیم بیاد همینه..نمیتونی یه آدم بی خاطره پیدا کنی

مواردی هست که طرف بصورت بیمار گونه میچسبه به حس علاقه ش...ولی وقتی میگی از کلمات و کارا و نگاهش علاقه ب خودت رو حس میکنی ؛ ب نظرم بقیه ش شک بی اساسی هست

دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و به‌جای اولش برگردد ؛ اما‌در همین مدت، حقیقت هنوز دارد بند کفش های خود را میبندد تا حرکت کند !            «مارک تواین»
امرو زموقع گوش دادن اهنگ بهنام بان. ی   زد زیر گریه گفتم واسه چی گریه میکنی گفت واسه اون چ ...

یاد گذشته افتاده پس...

یکاری کن برید مشاوره قبل ازدواج 

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود 💔🖤🥺