2777
2789
عنوان

بنظرتون مشهد جای خوبیه برا زندگی کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 12648 بازدید | 354 پست

نیا که آخر یه خانوم شوهرت رو تور کنه بی شوهر بشی. هر جا شوهرت کار میکنه تو هم برو همونجا

تمام امکانات رفاهی و تفریحی و آموزشی و زیارتی و پاساژ ها پروازهای بین المللی و .. تو مشهد هست 

شهر مذهبی ای هم اصلا نیست مثل قم که بترکی از خشک بودن مردمش

مردم همه امروزی اند فقط دور حرم آخوند میبینی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه سال مجبوری موندیم بخاطر مادرم 

دیگ دلمون نمی خواست برگردیم 

بزرگ و همه چیز فراوونه 

غیر اطراف حرم باقی جاهاش از اصفهان و شیراز اینا ارزونتره 

واز همع لحاظ عالی بود 

موقع بحث ریپلای نمیخونم دیگه🤣😘🖐

من کل عمرمو مشهد زندگی کردم جای عالی و خوب هستش دزدی و .. هم تو همه شهر ها هست دلیلی نداره فکر کنید که مشهد اینجوریه از قدیم میگند مال تو سفت بگیر همسایه تو دزد نگیر 

شهر خبلی بزرگیه همه جور ادمی داره  اونجوری هم که من قبلا فکر میکردم  همه مردمش مذهبی نیستن 

کسی به کسی کاری نداره 

مشکلی که داره امنیت نداره دزد خیلی خیلی زیاده 

😔              

نیا که آخر یه خانوم شوهرت رو تور کنه بی شوهر بشی. هر جا شوهرت کار میکنه تو هم برو همونجا تمام امکان ...

وای خدا نکنه🤕ایشالا بعد تموم شدن مدارس میام

نمیخوام شوهرمو تور کنن😂😂

🥰🥰🥰

جم....خانم و باباش اونجا تو کار داد و ستد هستن نون حلال در میارن بابا

مو زه ایل بختیارُم💪 من دنیا مو دیارُم🌏 بخدا جونمه ایدوم💞 مو به پای هفت و چارُم 🖇مو بووم شاهنامه خونه📖 دا که مو شاه زنونه💫 مو ددوم ز نسل مریم👸 مو گگوم ز کدخدونه🤴 تاته زام فرز و دلیره 💖دل خورزای مو شیره 🦁مو هالوم زه گپ گپونه🌷 مو کوکام جوره امیره ⚘️⚘️
گفتم که غربتی سخته شهر هم که بزرگ ونفوذ زیاد داره من خودم تو شهر کوچیک بزرگ شدم هی میگم بچه هام سخت ...

بزار من یه مثال بزنم برات 

من توی یه روستای کوچکیک بودم بعد از ازدواج اومدم یه استان دیگه اما مرکز استان شاید شوهرم بگه بریم تهران با سر برم چون پایتخت هست و امکاناتش از اینجایی که هستم بیشتره اما مطمعن باش بگه بیا برگردیم شهرمون نمی‌رم چون امکانات اینجا از هر لحاظ از اونجا بهتره 

شاید اگه جابجا بشه از غربتش بترسی اما امکاناتی که اونجا داره یه شهرستان کوچیکه هیچوقت نداره برای آینده بچه هات

وای خدا نکنه🤕ایشالا بعد تموم شدن مدارس میام نمیخوام شوهرمو تور کنن😂😂

اصلا احساس غربت نمیکنی اینجا

هر موقع دلت گرفت 

هر موقع با شوهرت دعوا کردی

هر موقع دلت برای خانواده ات گرفت میری حرم از همه جای مشهد به حرم مترو و اتوبوس هست اونجا دو رکعت نماز میخونی زیارت میکنی میری چای خوری چایی میخوری بعد میایی خونه. اینقدر سبک میشی. 

من از ایلام اومدم مشهد بعد درسم که دانشگاه فردوسی بود دیگه اینجا ازدواج کردم و موندگار شدم. عشقه مشهد. اینقدر جاهای تفریحی داره که هنوز خیلی جاهاشو من نرفتم. همه خیابون ها رستوران و‌فست فود آبمیوه بستنی هست. به لحاظ کاری هم شغل پیدا میشه میتونی یه شغل پیدا کنی و کار کنی تا بتونی از همه امکانات رفاهی و تفریحی با پول ات استفاده کنی. نصف بیشتر خانم ها شاغل اند و مستقل. فقط خیلی امار طلاق زیاده و زن مطلقه خونه خراب کن ریخته فقط دنبال تیغوندن آقایون اند براشون مهم نیست مرد مناهله یا مجرد. البته هستن کسایی که شرافتمندانه زندگی میکنن. 

من خودم تهرانم ولی نمی‌دونم کلا چرا حس میکنم شهرایی جز تهران بدرد زندگی نمی‌خوره کوچیکن میرم مسافرت ...

همون تهران شما ی نونوایی به زور پیدا میشه مشهد هر دوقدمی امکانات از هر نظری فکرشو بکنی داره اونم ارزون وفراوون