2777
2789
عنوان

بنظرتون مشهد جای خوبیه برا زندگی کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 12643 بازدید | 354 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا بالاشهره؟آخه هفت تیر و فرودوسی گفتن خیلی بالاس و خوبه؟ منطقه بافرهنگ و قیمت مناسبش کجاست؟ مرسی ...

سجاد و جانباز و هاشمیه مرفه نشین و بالاشهره 

مناطق بافرهنگ و لاکچری محسوب میشن 

من خودم مشهد زندگی میکنم از لحاظ امکانات و مراکز خرید  و رستوران بهترینن ، هروقت دلم بگیره از خونمون پیاده میرم بیرون حتی راه رفتن تو منطقه‌ش حس خوبی داره ، تا مرکز خرید هم پیاده ۵ دقیقه راهه ، مترو هم نزدیکه 

اما از لحاظ قیمت خیلی مناسب نیستن ، کلا بستگی داره خونه چندخواب لازم داشته باشی 

هفت تیر هم منطقه خوب و قشنگیه از لحاظ قیمت مناسبتره 

اگه هم میخوای منطقه خوب و متوسط با قیمت مناسب بری هفت تیر و امامت واقعا عالین!!!

سمت الهیه اصلا نرو ، خونه‌هاش خیلی شیک و قشنگ و نوسازن و قیمتش مناسبه ولی خیلی از مرکز شهر دوره و از لحاظ رفت و آمد خیلی خیلی اذیت میشین ، خصوصا اگه خودت یا شوهرت سرکار میرین یا بچه مدرسه ای دارین 

اگه سوال دیگه ای داشتی ازم بپرس خوشحال میشم بتونم کمک کنم❤️

سجاد و جانباز و هاشمیه مرفه نشین و بالاشهره  مناطق بافرهنگ و لاکچری محسوب میشن  من خودم ...

مرسی عزیزم.نه مجردم

واسه کار و زندگی میخاستم بدونم کدوم محله اش خوبه تو فکرم بود بیام مشهد یاقم.ممنون از جواب واقعا کاملت

من تقریبا ۹۵درصد شهرهای ایران رو رفتم

اما یکی عین تو اینقد موندی تو شهرت ترکی صحبت کردی که دیگه مغزت معیوب شده کلل

تاپیک قفل شد نتونستم جواب بدم

دومن مشهدم جای امثال تو نیس بمون تو همون شهرت😘

من دخترِ ایرانم✨
من تقریبا ۹۵درصد شهرهای ایران رو رفتم اما یکی عین تو اینقد موندی تو شهرت ترکی صحبت کردی که دیگه مغز ...

ادب نداشته خودتو به همه نشون نده خواهشا

تو 95,متری خونتم سفر نکردی😂😂😂الکی پز نیا

🥰🥰🥰

نیازی نیس ب یه اواره اینجا چیزیو ثابت کنم برو پی بازیت ریپ نزن که بازشم نمیکنم😘

اگه نیاز بنود ثابت کنی اینهمه دنبالم نمیگشتی

بی ادب فقط بلدین توهین کنینن به قومیت وزبون مردم 

شعور خوب چیزیه که متاسفانه افرادی مثل شما ندارن

اواره خودتی که95درصد کشور گشتی😂😂😂😂

🥰🥰🥰