2777
2789
عنوان

بنظرتون مشهد جای خوبیه برا زندگی کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 12645 بازدید | 354 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😑😑😑😑چه حرفهایی میزنید

صیغه تومشهده فقط.جاهای دیگه نیست.

دزدی مشهد جاهای دیگه نیست بستگی به طرف داره.کسی که اهلش نباشه هرجا هم‌ باشه هیچ کاری نمیکنه و بلعکس

مشهد جای خیلی خوبیه مخصوصا مرکز شهر.

خیلی پولدارم😅
خواهشا چرت و‌پرت نگین. کسی که دنبال این چیزا باشه همه جا هست. مشهد و غیر مشهد نداره

خوب منم شنیدم هتل های کنار حرم  توشون زن هایی هست که مسافرها میتونن صیغه کنن البته بیشتر عراقیها از عراق میان که هم زیارت کنن و با زن های ایرانی صیغه کنن توی نت هم سرچ کنی نوشته 

من مشهدی هستم  مشکلات مشهد : آلودگی هوا آلودگی صوتی کم آبی کم بودن جاهای تفریحی ترافیک سن ...

منم هم مشهد زندگی می کنم حرفاتون کاملا قبول دارم اصلا جای برای تفریح نداره

نه آبجی  حالا این که شما شانس داری و داشتی دلیل بر امنیت اون جا نیست  البته بستگی داره چ ...

ببین من یوقت میدیدی ساعت ۲ نصفه شب خوابم نمیبرد با خیال راحت میرفتم حرم

بعد نماز صبح برمیگشتم 

بعد طبرسی ندیدی خونه هاشو راحت میشه دزدی کرد پشت بام تمام خونه ها بهم راه داره ولی همسایه ها عالی بودن

منکه میگم عالیه. مطمئنم هیچ جایی غیر مشهد نمیتونم زندگی کنم

چون سه تا بچه کوچیک دارم مشهد خیلی بزرگه خودمم میترسم 

چون همش تو شهرستان جا کوچیک بودم عادت ندارم 🥲وحشت دارم

🥰🥰🥰

خوبه اونا فقط یکی طرق یکی بلوار توس خونه نگیرین 

سمت قاسم آباد هم زیاد جالب نیست امنیتش. 

ما با اینکه حاشیه طبرسی هستیم‌ولی همینجا هم امنیتش خوبه. ما ده روز کربلا بودیم‌و در سالمون قفل نداشت. فقط در حیاط قفل بود. باز هم خدا رو شکر امنیت داشت. 

فقط از ترس معتادان کوچمون نمیتونیم‌ماشین بخریم 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
😑😑😑😑چه حرفهایی میزنید صیغه تومشهده فقط.جاهای دیگه نیست. دزدی مشهد جاهای دیگه نیست بستگی به طرف ...

الان مشهد خدمات الکترونیکی و بی ارتی و متروش خیلی پیشرفته از تهرانه حتی