2777
2789

کسی برخورد با افراد خود شیفته رو بلده یا کتابی هست معرفی کنه خواهرشوهر و مادرشوهرم فک میکنن خیلی خوبن و فقط خودشون خوبن و حالیشونه و همش از خودشون تعریف میکنن و شده احساس بی ارزشی خواستن به من القا کنن و واقعا ذهن منو درگیر کردن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی با من صحبت میکنن من مجبورم نگاشون کنم چطور بی محلی کنم؟

باید تو ذهنت قبول کنی که چیزی نیستن یه فرد عادی 

خودتو با گوشی مشغول کن و زیاد توجه نکن

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
دستت درد نکنه پس ما اینجا چی هستیم ☹

نه عزیزم منظورم شما نبود ممنونم از راهنماییتون ولی خواستم نظرات بیشتری ببینم در این باره فقط شما و یه نفر دیگه نظر دادید ازتون ممنونم

نه عزیزم منظورم شما نبود ممنونم از راهنماییتون ولی خواستم نظرات بیشتری ببینم در این باره فقط شما و ی ...

مادر شوهر من جلوی شوهرم همچین از دختراش تعریف می کرد که نگم برات....

حالا دختراش هم هیچ هنری ندارند  نه تحصیلات نه هنر فقط کارای کوچیک اونا بزرگ جلوه می داد ومدام ازدختراش تعریف می کرد ومی گفت همه می گن عروسات بی هنرن 

حالا من لیسانس دارم شاغلم و نویسنده 

جوری رفتارمی کردند وخودشون ازمن بالاتر می دونستند که اعتمادبه نفسم ازدست داده بودم دیگه کم کم باهاشون قطع رابطه کردم دخترای هنرمندشم دوتاش طلاق گرفتند ورو سر هوو رفتند 

زندگی یک بازیه ومن برای برد بازی می کنم ....  
من اصلا از این کار خوشم نمیاد ولی مسئلم همینه که نمیتونم جوابشونو بدم کاش میتونستم جوابایی بدم بهشون ...

میدونم عزیزم ولی خب اگه یاد نگیری چجور رفتار کنی محترمانه 

تلنبار میشه درنهابت تبدیل میش به یه اختلاف بزرگ 

سعی کن اهمیت ندی 

میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی؟در ضمن این حساب دست صد نفره دوستان