2777
2789
عنوان

کسی برخورد با افراد خودشیفته رو بلده

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 32 پست

هرکسی از راه برسه یچیزی بهت یگ تو سریع بهت برمیخوره اگ برخلافت باشه؟ن قطعا 

اونارم به حساب یه ادم معمولی که میاد یچیزی میگ میره بگیر

میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی؟در ضمن این حساب دست صد نفره دوستان 
مادر شوهر من جلوی شوهرم همچین از دختراش تعریف می کرد که نگم برات.... حالا دختراش هم هیچ هنری ندارند ...

ای بابا مادرشوهر من میشینه پز میده که خیلی سختی کشیدس و قدیما انواع ترشی و مربا و شور درست میکرده و وقت فراغت پیازداغ درست میکرده اون روز همسرم گفت من دلم میخواد دختر باشه بچمون بعد اون گفت شما که خیاطی بلد نیستی ادم دختر داشته باشه ذوقش به اینه واسش لباس بدوزه 😐 کلا جدیدن حس میکنم میخواد تحقیرم کنه در صورتیکه حالا خودش دیپلم داره منم کارشناسی ارشد یه رشته ی خوب از یه دانشگاه خوب خواهرشوهرمم ما رو خفه کرده با کارش و احساس فهمیدگیش کلافمون کرده و در مورد کارش صحبت میکنه همه رو هم احمق خطاب میکنه فقط خودشو فهمیده میدونه ولی من کلا آدمی نیستم که بشینم از خودم تعریف کنم فوق العاده بدم میاد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم عزیزم ولی خب اگه یاد نگیری چجور رفتار کنی محترمانه  تلنبار میشه درنهابت تبدیل میش به یه ...

برای همینم دنبال یه کتاب میگردم که کمکم کنه در این زمینه ولی نمیدونم هست یا نیست

ای بابا مادرشوهر من میشینه پز میده که خیلی سختی کشیدس و قدیما انواع ترشی و مربا و شور درست میکرده و ...

عین مادر شوهر عفریته من 

دقیقا همین مزخرفات می گفت انگار بچه زاییدن هنره دختراش فقط خوب بچه ردیف کردند   ترشی انداختن همین کارایی که گفتی رو هنر می دونست کلاطرف رو ازخودشون بالاتر ببینند سعی می کنند تخریبش کنند تاحقارت خودشون پنهون بشه 

زندگی یک بازیه ومن برای برد بازی می کنم ....  
عین مادر شوهر عفریته من  دقیقا همین مزخرفات می گفت انگار بچه زاییدن هنره دختراش فقط خوب بچه رد ...

شما اخرش به خاطر همین مسئله قطع رابطه کردی؟؟ واقعا ترشی  اونم چیزی که همش ضرره چه ترشی چه مربا چه شور 

شما اخرش به خاطر همین مسئله قطع رابطه کردی؟؟ واقعا ترشی  اونم چیزی که همش ضرره چه ترشی چه مربا ...

به خاطر رفتاراشون که آزارم می داد وتحقیرم می کرد اونا که نمی تونستم عوض کنم اما برای اینکه حال خودم بدنشه کم کم رفت وآمدم کم کردم

نه  ولی الان التماس هم بکنند خونه هاشون نمی رم رفت وآمدم روخیلی کم کردم

ما هم خیلی کم میریم همونم که میرم رو مخمه کلا من قبل ازدواجمم از آدمایی که فک میکردن عقل کلن متنفر بودم 

همسرتون قبول داره که رفتارشون باهاتون بده؟

اولش که قبول نداشت مدام ازاونا حمایت می کرد ولی الان که پیشرفت من رو دیده پز منم به خانواده اش می ده منم دیگه محل هیچ کدومشون نمی دم انگار وجود ندارند

موفق باشی عزیزم تو راهت 

تو هم سعی کن پیشرفت کنی ودر عمل به همشون ثابت کنی ازهمشون بالاتر وسرتری   

شوهرتم خودش می بینه دیگه نمی زاره حرف مفت بزنن

تو هم سعی کن پیشرفت کنی ودر عمل به همشون ثابت کنی ازهمشون بالاتر وسرتری     شوهرتم خودش ...

عزیزم من مدتی بعد ازدواج از کارم استعفا دادم و اصلا چه نیازی هست که بخوام به اینها خودمو ثابت کنم مگه جنگه یا من با اینا ازدواج کردم؟ من با همسرم ازدواج کردم و تشکیل خانواده دادم کلا من با آدمای از خود متشکر مشکل دارم که اینا اینطور هستن 

عزیزم من مدتی بعد ازدواج از کارم استعفا دادم و اصلا چه نیازی هست که بخوام به اینها خودمو ثابت کنم مگ ...

حالا در گذر زمان متوجه می شی توچه جنگ پنهانی میون این طایفه گیرکردی   

ان شاالله که برای شما بهتربشن برای من که نشدند خودم ازشون دوری کردم تا آرامش داشته باشم