کسی برخورد با افراد خود شیفته رو بلده یا کتابی هست معرفی کنه خواهرشوهر و مادرشوهرم فک میکنن خیلی خوبن و فقط خودشون خوبن و حالیشونه و همش از خودشون تعریف میکنن و شده احساس بی ارزشی خواستن به من القا کنن و واقعا ذهن منو درگیر کردن
حالا در گذر زمان متوجه می شی توچه جنگ پنهانی میون این طایفه گیرکردی ان شاالله که برا ...
میخوام سعی کنم رو خودم کار کنم و جواب حرفاشونو محترمانه بدم و یه مرزی بذارم عزیزم کلا من هم خیلی خونشون نمیرم ولی اگه یهو ببینم تیکه زیاد بارم میکنن منم روشمو تغییر میدم و خونشون که میرم سرمو کلا تو گوشی میکنم دیگه حالا روشهای مختلف یا تغییر دیدگاه خودم ببینیم چی میشه واسم دعا کن
افراد خودشیفته یا از خودشون تعریف میکنن یا شما رو تحقیر میکنن و بهتون توهین میکنن یا کاری میکنن عصبانی بشین واکنش نشون بدین بعد بگن شما مشکل داری عصبی هستی روانی هستی و مقصری ...متاسفانه دامادمون این مشکل رو داره و خواهرم رو کرده برده خودش از خودش اختیار ندارم و کلمات اونو تکرار میکنه شوهرش مدام پز میده و توقع داره تایید بشه همش حال آدم بهم میخوره ازشون بعد یه مدت بس که بدجنسن خواهرم رو کرده شبیه خودش میندازه بجون همه هر جا هستن آخرش بحث و تنش و دعوا میشه و رفت و آمدها قطع ...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.