2777
2789

ههههههههههههههههههههههه

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهوم😐

هه

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

امروز کلا فاز بستن دارن

مسخرس

تو بخوابی بهتره

خوشبحالتون انقددددددد ک  خوشبخت بودین اینا  واستون دروغو خنده داره

تو بخوابی بهتره

واقعا خوشبحالتون کاش من جا شما بودم

خوشبحالتون انقددددددد ک خوشبخت بودین اینا واستون دروغو خنده داره

عزیزم واسم خنده دار نیست 

ولی میگم از مدل تایپیک و جواب دادنات معلومه عصبی هستی بهتره یکم استراحت کنی ک آروم شی

عزیزم واسم خنده دار نیست ولی میگم از مدل تایپیک و جواب دادنات معلومه عصبی هستی بهتره یکم استراحت کنی ...

نمیخوامممممم😭😭😭😭😭😭😭😭😭

عزیزم واسم خنده دار نیست ولی میگم از مدل تایپیک و جواب دادنات معلومه عصبی هستی بهتره یکم استراحت کنی ...

تاپیک درسته

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

یدونه ی اضافه اومد حالا خودم عقل دارم نیاز نیست غلط املایی بگیرین😐

جون خودت.روتونم زیاد اشتباهتونو قبول ندارید.تو اعصاب و ادب خودتو درست کن نمیخواد برا بقیه نسخه بپیچی.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷