وسایل شیک میبینم دلم میخواد بخرم اما هم گرونه هم پولم نمیرسه منم خب تازه عروسم خونمو دوست دارم با چیزایی که دوست دارم بچینم 😔 اما هر چقدر کار میکنم هشتم گرو نامه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کاملا درکت میکنم عزیزم من عقد کرده م و در حال جمع و جور کردن جهاز با این تفاوت که شما خودت درامد داری هرچند کم
اما شوهر بی معرفت و بی درک من اصلا شرایطمو درک نکرد و نذاشت کار کنمو چیزایی که دوس دارمو بخرم و کمک حال پدرم باشم😔
💙عضو گروه مانکن های زیبا 💙گروه آبی💙وزن فعلی۶۷💙وزن هدف۵۹💙قد۱۶۵💙پایین ترین وزنی که تا حالا تجربه کردم ۶۱هست برای همین وزن زیر ۶۰برام مث یه رویاس🥹دوس دارم ببینم مینای ۵۹کیلو چه شکلیه😅💙سرگروه @آسمان_دریا
عزمزمه ایشالا که درست بشه من معلممم خیلی کلافم ولی خب خداروشکر همسرم خیلی خوبه و ...
اگه مدیریت کنی میتونی حتی خیلی چیزا رو قسطی خرید کنی چون خداروشکر درامد ثابت داری
تازه میتونی وامم برداری
نگران نباش اصلاااااا انشالله درست میشه
الهی شکر که شوهرت درکت میکنه
💙عضو گروه مانکن های زیبا 💙گروه آبی💙وزن فعلی۶۷💙وزن هدف۵۹💙قد۱۶۵💙پایین ترین وزنی که تا حالا تجربه کردم ۶۱هست برای همین وزن زیر ۶۰برام مث یه رویاس🥹دوس دارم ببینم مینای ۵۹کیلو چه شکلیه😅💙سرگروه @آسمان_دریا
من چون خونه خریدم ۹ تومن قسط میدم در ماه دیگه وام بهم نمیدن امروزم سرای ایرانی بودم س ...
اره رفتم اونجا خوب بود وسیله هاش چقدرمممم شلوغ بود
همین الان به نیت تو و همه دخترای توو شرایط خودمون ایت الکرسی میخونم تا همهههه تمام جهیزیه شون به نحو احسن تکمیل بشه🙏