2777
2789

اگ بچت به دونه آبله دس نزده باشه و از غذاهاش نخورده باش نمگیزه انتقال آبله مرغون از طریق تتفس کم هست

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ بچت به دونه آبله دس نزده باشه و از غذاهاش نخورده باش نمگیزه انتقال آبله مرغون از طریق تتفس کم هست

والا دیشب با هم بازی میکردن 

مامانش گفت دیشب گردنش یدونه جوش داشت ، امروزم صورتش دوتا زده بود

والا دیشب با هم بازی میکردن  مامانش گفت دیشب گردنش یدونه جوش داشت ، امروزم صورتش دوتا زده بود

من پسرم گرفته بود،یه دختر سه ساله داشتم دکتر گفت دخترت میگیره پانزده روز دیگه.وقتی پسرت خوب میشه دخترت میگیره همونطوری هم شد

الان نمیگیرن ،وقتی بچه همسایه خوب میشه امکان انتقال هست یعنی دو هفته دیگه

خب الان دیشب بازی میکرده باهاش یعنی نمیگیره یا اینکه یک هفته ی دیگه خودشو نشون میده

والا دیشب با هم بازی میکردن  مامانش گفت دیشب گردنش یدونه جوش داشت ، امروزم صورتش دوتا زده بود

دیگه خودتو شانست 

اگ بگیره بهتره

من ۲۴ سالگی گرفتم مرگو به چشم دیدم داداشم ۱۰ ساله گرفت راحت خوب شد

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
من پسرم گرفته بود،یه دختر سه ساله داشتم دکتر گفت دخترت میگیره پانزده روز دیگه.وقتی پسرت خوب میشه دخت ...

ای وااای پس میگیره 

شنیدم خیلی دردسر داره مخصوصا خارشش

دیگه خودتو شانست  اگ بگیره بهتره من ۲۴ سالگی گرفتم مرگو به چشم دیدم داداشم ۱۰ ساله گرفت راحت ...

آره میگن تو بزرگسالی سخته 

همسایمون دخترش که کوچیک بود گرفته بود ولی بازم گرفت

خب الان دیشب بازی میکرده باهاش یعنی نمیگیره یا اینکه یک هفته ی دیگه خودشو نشون میده

نه عزیزم ویروس ابله مرغون ۱۵ روز بعد از واردشدن به بدن بروز پیدا میکنه ،یعنی دیشب با هم بودن ،۱۵ روز دیگه نشون میده گرفته یا نه