2777
2789

بینی من گوشتیه گوشتیه ولی اصلا قوز نداره تنها نقصی که دارم همین بزرگ و گوشتی بودنشه 

دنبال دکتر خوب خیلی گشتم هرکسی راضی به عمل نمیشه چون میگن بینیت حتی غضروفاشم ضعیفه و نیاز ب غضروف داره

آخرین دکتری که رفتم گفت بنظرم عمل نکن و اینا 

تازگیا هم چون دیگ از سن نوجوونی گذر کردم به اندازه قبل بزرگ نیس ولی وقتایی که میخندم و یا از خواب پا میشم احساس میکنم داره میترکه🤣🤣🤣

بعضی وقتا پشیمون میشم عمل کنم 

عمل فانتزی و اینام نیمخوام 

فقط میخوام یکمممممم کوچولو بشه طبیعی طبیعی هم باشه

ترخدا اگه دکتر خیلی خوب که طبیعی عمل کنه و گوشتی رو خوب عمل کنه پیشنهاد بدید و نظرتون بگید بنظرتون عمل کنم؟

میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی؟در ضمن این حساب دست صد نفره دوستان 

تو اینستا بگرد نمونه هاشو ببین پیدا میشه 

.تنهایی یعنی این سکانس...💔توی قسمتی از فیلم "رستگاری در شائوشنگ"، پیرمردی به اسم بروکس بعد از ۵۰ سال‌ از زندان آزاد شد، برگشت به شهرش ولی هیچی دیگه مثل قبل نبود. این آزادی براش تلخ‌تر از زندان بود.چند روز بعد مثل همیشه از خواب بیدار شد، دوش گرفت، بهترین لباسش رو پوشید، عطر مورد علاقه‌اش رو زد. رو یه چهارپایه رفت و با یه چاقو روی دیوار خونه‌اش نوشت : بروکس اینجا بود...و خودش رو از سقف همون خونه، برای همیشه رها کرد.بروکس اون جمله رو نوشت چون کسی دیگه نبود بفهمه که "من اینجا بودم..."مثل خیلی‌ از ماها که وسط شلوغ‌ترین روزا ته دلمون خالیه و منتظریم یک نفر بیاد، مارو بفهمه، پیشمون بمونه.ما هم اینجاییم.همین حالا.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون دوستم خودش اجازه داده عکسشو توی پیج دگتر بزنن منم عکسشو برات میزارم، یه هفته بعداز عمله

واقعا خوب شده با اینکه یه هفته گذشته و ورم داره فرمش معلومه که خیلی خوب شده

میدونید هزینه اش چقدر شده؟

من قمم ولی هرجا باشه مشکلی ندارم برای عمل میرم

من بینیم گوشتی بود ولی نه به شدت شما. کلا عمل بینی گوشتی ریسکه چون ممکنه تغییر نکنی. خودم رشت عمل کردم دکتر دادگری، طبیعی هم عمل میکنه چون گفتی فانتزی نمی‌خوای. کارش خوبه فقط نقص های بینی رو رفع میکنه ولی دیر نوبت میده اگه عجله نداری زنگ بزنی یه نوبت برای ویزیت بگیری خوبه

من بینیم گوشتی بود ولی نه به شدت شما. کلا عمل بینی گوشتی ریسکه چون ممکنه تغییر نکنی. خودم رشت عمل کر ...

پیج اینستا داره؟

من بینیم گوشتی بود ولی نه به شدت شما. کلا عمل بینی گوشتی ریسکه چون ممکنه تغییر نکنی. خودم رشت عمل کر ...

تغیر نکردم ب درک میترسم یهو بدتر شه😂😂

تغیر نکردم ب درک میترسم یهو بدتر شه😂😂

نه عزیزم بدتر نمیشه بیشتر بینی های گوشتی مشکلشون اینه که فرقی با قبلش نمیکنن خواهر منم به خاطر همین موضوع از عمل منصرف شد ولی خب دکتر خوبم شرطه، تحقیقتو بکن

یه پیجم هست آقای بینی شیرازه نمونه عملاش خیلی قشنگه عکستو بفرستی یا تماس بگیری مشاوره رایگانم بهت می ...

اسم پیجش چیه عزیزم؟

نه عزیزم بدتر نمیشه بیشتر بینی های گوشتی مشکلشون اینه که فرقی با قبلش نمیکنن خواهر منم به خاطر همین ...

انشالله دکتر خوب پیدا کنم مرسی ازت