2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گفتم اشپزخونمون کوچیکه خونه ما ۷۵ متره گفت پس بیچاره جاریت چی بگه خونش ۶۰ متره

گفتم اون عادت داره خونه پدرشم همین قدری بود ما فقط حیاط خونمون ۸۰۰ متره قطعا برای من سختتره

خیلی عصبیم کرده بود با این جاریم 😂😂😂

دفعه پیش با مادرش شوخی کرد مادرش گفت از وقتی با زنت می‌گردی بی‌تربیت شدی ی میشه پای منو می‌کشه وسط حتی اگه دروغم بگه میگه با زنت می‌گردی دروغگو شدی خواهراشم یه بار گفتش که قراره همه پول بابا رو مگه قراره تو تنها بخوری ما هم باید بخوریم خیلی بهم برخورد صورتی که پدرش برای اون چیزی کم نمی‌ذاره حالا دیشبم با من دعوا گرفته تو همش پشت سر مادر من بد میگی مادر من از گل نازک‌تر بهت نمیگه از سر تا پامم تا حالا ایراد گرفته وقتی منو با لباس عقدم اولین بار دید بهم گفت چرا لباسی پوشیدی چقدر زشته اینقدر ازشون پرم دیگه واقعاً توان جنگیدن باهاشونو ندارم خانوادش مادرش میبینه میگه عروسم دیدی چقد کوتاس.آدم کم سوادی ارزش نداره باهاش دهن به دهن بشی

اگر میخواهی هم بترسی و هم امیدوار شوی کلیک کن!👇 https://rubika.ir/tarsomidd 

یه خواهرشوهر دارم که عالیه مادرشوهرمم که بهترازاون...حتی باهم بحثشونمیشه به من میگن....

یه جاری ام دارم که شااید سالی یبار خونه ی مادرشوهر ببینمش

درکل رفت وآمد خیلی کمی داریم

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

بدترین نوع مادرشوهر، مادرشوهر خوش ظاهر اما پسر پرکنه. متاسفانه خودم یکیشو دارم. البته فضایل دیگه ای هم داره اما از همه روی اعصاب ترش اینه که از در مهربونی میاد تو و اگر بتونه از رنگ لباس زیر آدم تا مسائل سیاسی و اجتماعی و فضایی نظر میده.