2777
2789
عنوان

میخوام‌بدجنس بشم

163 بازدید | 16 پست

بچه ها میگید چیکار کنم،دلم نمیخواد واسه همه حرص بخورم و ناراحت بشم،خصلت بدیه یوقتا پیش خودم میگم نکنه طرف پیش خودش بگه چقد اویزونه،چیکار کنم از این احساسات کوفتیم کم بشه و مهربون نباشم ؟

خدایا به امید خودت...🤍🦋،درخواست دوستی رد میشه🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید بهت بگم متاسفانه نمیتونی بد جنس باشی

فقط باید حجم مهربانی رو کنترل کنی ! 

حتی سعی هم نکن که خودت رو بخوای منفی کنی چون اون اونور بوم میگفتی 

یعنی در هر صورت اذیت میشی 

پس کنترلش کن 

بابا از مسافرت بر نگشت 🚗بابا در راه نان جان داد 🍞 آدم قلب دارد 🫀عکس پدر روی سنگ قبر است ⚰️من در آستین‌ِ دوستان مار دیدم 🐍 قلب با زبان زخم میخورد 🗣️خانه ما سوت و کور است 🏡ما هر سال به مسافرت نمی‌رویم 🧳من خدا را دوست دارم 🕋 درخت با اره بریده می‌شود 🪚 کلبه با چوب درست میشود 🏕️سختی انسان را قوی می‌کند 💪 مهربانی روح آدم را زیبا می‌کند 👻بخشش انسان را رها میکند 🧘‍♂️

این درد منم هست 

یک بار زخم خوردم 

الانم دیگه به کتف چپمم نیست 

برای فامیل و خانواده دلسوزی میکنم ولی دیگه برای غریبه نه 

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 
تمرکزت روی خودت و خواسته های خودت بذار  برای مشکلات بقیه دلسوزی نکن داغون میشی

میدونم واقعا روحیم داره نابود میشه😔

واسه هیچ کس تره خورد نکن ،یجوری دستتو گاز میگیرن از هرچی محبته پشیمون میشی

میدونی مثلا میفهمم طرف فلان مشکلو داره،باید حتما یه خبری ازش بگیرم ببینم چی شده خوب شده مشکلش حل شده،هووووف

باید بهت بگم متاسفانه نمیتونی بد جنس باشی فقط باید حجم مهربانی رو کنترل کنی !  حتی سعی ...

خیلی سخته خیلی سخته واقعا،دنیا با ادمای کثل من خیلی بی رحمه

این درد منم هست  یک بار زخم خوردم  الانم دیگه به کتف چپمم نیست  برای فامیل و خانوا ...

من بیشتر واسه بچه ها و کسایی که دوسشون دارم،واسه بچه کوچیکا بیشتر اینطوریم

میدونی مثلا میفهمم طرف فلان مشکلو داره،باید حتما یه خبری ازش بگیرم ببینم چی شده خوب شده مشکلش حل شده ...

منم یه مدت اینجور بودم دختر خالم داشت جدا میشد من بیشتر ازون پیگیر بودم ولی از یکجایی فهمیدم دارم خودمو آزار میدم میدیدم که هیچ خبری ازم نمیگیرن منم هیچ توجهی دیگه بهشون نکردم 

Don't half ass it💯
خیلی سخته خیلی سخته واقعا،دنیا با ادمای کثل من خیلی بی رحمه

اشتباه نکن 

دنیا برای آدم های مهربونه 

فقط باید این و یاد بگیرن اگر مهربونی می‌کنند توقع و انتظار از بقیه رو نداشته باشن! 

چون جواب مهربونی رو گاهی اوقات با مهربونی داده نمیشه 

باید یاد بگیرن مهربون باشن چون داتسون زیباست 

باید یاد بگیرن براشون مهم نباشه بقیه چی میگن 

چه خوب چه بد ،

بابا از مسافرت بر نگشت 🚗بابا در راه نان جان داد 🍞 آدم قلب دارد 🫀عکس پدر روی سنگ قبر است ⚰️من در آستین‌ِ دوستان مار دیدم 🐍 قلب با زبان زخم میخورد 🗣️خانه ما سوت و کور است 🏡ما هر سال به مسافرت نمی‌رویم 🧳من خدا را دوست دارم 🕋 درخت با اره بریده می‌شود 🪚 کلبه با چوب درست میشود 🏕️سختی انسان را قوی می‌کند 💪 مهربانی روح آدم را زیبا می‌کند 👻بخشش انسان را رها میکند 🧘‍♂️
من بیشتر واسه بچه ها و کسایی که دوسشون دارم،واسه بچه کوچیکا بیشتر اینطوریم

اها 😊

اونا که واقعا گناه دارن اگه بخواد ظلمی بشه بهشون 

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 
منم یه مدت اینجور بودم دختر خالم داشت جدا میشد من بیشتر ازون پیگیر بودم ولی از یکجایی فهمیدم دارم خو ...

خوش بحالت که تونستی،کاش منم بتونم🥺

اها 😊 اونا که واقعا گناه دارن اگه بخواد ظلمی بشه بهشون 

اینطوری فکر کن که مثلا از وابستگان نامزد یا خواستگار یا اینا باشه،یه حس بدیه

اشتباه نکن  دنیا برای آدم های مهربونه  فقط باید این و یاد بگیرن اگر مهربونی می‌کنند توقع ...

نمیدونم