2777
2789
عنوان

کیا خیلی سبزه هستن؟😂😂😂

2528 بازدید | 109 پست

من خودم سبزه م اما نه روشن ولی از این تیره ها هم نیستم شکلاتی اینطوری ام😂😂

بعد من هرجا میرم بهم میگن نمگ داری سبزه با نمک یا میگن خواستنی 

امروز دکتر بودم گفتم قرص آهن خوبه بخورم 

گف بخوری که سیاه تر بشی و خندید😂😂خودمم خندیدم خیلی 

ولی خب انقد مردم میگن تو ذهنم بولد شده 

یا مثلا یکی از فامیلامون برا اولین بار منو دید 

گف تو همه چیزت عالیه از همه چی تعریف کرد اخرش گف فق اگ سفید بودی رو هوا میبردنت 😐😂

نمیدونم الان باید چ احساسی داشتع باشم😂

منم سبزم 

ولی آبی دوس داشتم 🤣😂😂😂

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بارمن از مامانم پرسیدم مامان من سبزه ام.گفت ن تو فندقی هستی🤣🤣🤣دیگ مطمئن شدم واقعا سیاهم

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 

ماشالا چقدر با جنبه ای

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

تو خلاء گیرکردی🤣

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه