2777
2789
عنوان

کیا خیلی سبزه هستن؟😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2528 بازدید | 109 پست

من خودم سفیدم

همه میگن مریضی رنگت پریده اگه یه ته ارایش نکنم

یبار یه کلاسی همیشه با ارایش کم میرفتم البته

بعد یه روز حوصله نداشتم بی ارایش رفتم همه گفتن وای چت شده رنگت گچ شده🤣

یبارم دگتر رفتم گفت شما که رنگت داد میزنه کم خونی

بعد از نوشت دادم هیچ گونا کمخونی در وجودم نبود انقدر ناراحت شدم

از نظر من سبزه هانمک دارن من خیلی خوشم میاد

نگاهشون میکنم

مردم همینن سفید بودی بهت میگفتن شیر برنج یا حلیم وا  رفته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سبزه کم رنگ مایل به زرد بودم ولی قرص آهن می خورم دیگه زرد نیستم    

منم زردم ولی خب سفیدم یعنی چی

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه

منم گندمیم😁😁

راستش خیلی از پوستم راضیم وقتیم ک سفید میپوشم نمیدونم چرا گندمی بودنم جذاب مبشه🥲

ولی خودم دوست داشتم سفید پوست بشم

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

خب قبول دارم که سبزه م  ولی دکتره با خنده گفت منم گفتم دس شما درر نکنه خانم دکتر  گف سبز ...

بازم با جنبه ای در کل 😁

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
من خودم سفیدم همه میگن مریضی رنگت پریده اگه یه ته ارایش نکنم یبار یه کلاسی همیشه با ارایش کم میرفت ...

دقیقا منم تو مدرسه همه بهم میگفتن روح خیلی ناراحت میشدم کاش آدما کاری به ظاهر اطرافیان نداشتن 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

خب این همیشه بوده . اینقد سیاه پوستا ظلم دیدن تا الان یکم برابر شدن ..  ولی نه زیادم .. حالا ایرانیام ادمای سبزه رو مسخره میکنن و میگن سیاه اینا .. زیاد بهش فکر نکن . من خودم از سفید زیاد خوشم نمیاد .. اتفاقا از سبزه ها و گندمیا خوشم میاد..