2777
2789
عنوان

کیا خیلی سبزه هستن؟😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2528 بازدید | 109 پست
رنگ پریده و زرد بودم زیر چشمام هنوز یکم سیاهه 

این زیر چشم چه بدبختییه که سیاهه

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از فامیلامون خیلی سبزه اس چند وقت پیش دیدمش واقعا سفید بود طوری که کسی متوجه نمیشد این خیلی سبزه اس نمیدونم چه کرمی زده بود

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

یه بارمن از مامانم پرسیدم مامان من سبزه ام.گفت ن تو فندقی هستی🤣🤣🤣دیگ مطمئن شدم واقعا سیاهم

جرررررر

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏

من سفیدم ولی ب چ درد

ی جوش بزنم مدتها طول میکشه تا لکش از رو پوستم بره

کلا آسیب پذیره پوست روشن

ولی شما اگر بخوای میتونی ب روشهای مختلف فیشیال پوستتو روشن کنی

🔴❌️لایک نکنیددددد❌️🔴

🤣🤣🤣🤣تو ک دیدی منو لنقدریم سیاه نیستم یکم برشته ام فقط🤣🤣

ن بابا سفیدی  مامانت منظورش مغز فندق بوده 

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏