رزبینظیر مدیر استارتر عضویت: 1397/12/17 تعداد پست: 2375 عنوان سلام خانما در مورد دوره ادمینی 177 بازدید | 9 پست آبا کسی دوره های محمد قلی نژاد رو شرکت کرده؟؟کارآمد و مفید هس یا ن؟؟ممنون میشم اگه اطلاعات دقیقی دارین بگین؟؟؟؟؟؟در مورد ادمینی و این دوره هاو هر چیز مرتبط دیگه مرسی خدا خیرتون بده 1402/11/02 | 10:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شیر_کاکائو_خوشمزه عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 360 سلام عزیزم بنظرم پولتون رو سر دوره خرج نکنید تدریس زبان انگلیسی ب صورت آنلاین انجام میدم قشنگام ی سر ب تاپیک هام سر بزنید 🥰🦋💕
آلوبالو عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 52 سلام عزیزم منم میخاستم شرکت کنم واقعا بدرد میخوره ب درآمد میرسم یا ن . تو از طریق کدوم برنامه باهاشون آشنا شدی؟
رزبینظیر مدیر استارتر عضویت: 1397/12/17 تعداد پست: 2375 سلام عزیزم بنظرم پولتون رو سر دوره خرج نکنید تخفیف گذاشته و الا پول اونقدر در دسترس ندارم فعلا ک بتونم خرج کنم گلمگفتم شاید تو این تخفیف یچیزی داشت
رزبینظیر مدیر استارتر عضویت: 1397/12/17 تعداد پست: 2375 سلام عزیزم منم میخاستم شرکت کنم واقعا بدرد میخوره ب درآمد میرسم یا ن . تو از طریق کدوم برنامه باهاشو ... من ایتا دارشدن اما روبیکا هم دیدم گاهی عزیزمنم مرددم از دیشب دنبال اینم چ کنم اینجا ک سرچ کردم زیاد جوابا مطلوب نبود گفتن بپرسم شاید کسی رضایت داشته باشه
رزبینظیر مدیر استارتر عضویت: 1397/12/17 تعداد پست: 2375 من ایتا دارشدن اما روبیکا هم دیدم گاهی عزیز منم مرددم از دیشب دنبال اینم چ کنم اینجا ... چ همه اشتباه تایپی این تبلیغات میان اصن کلمات گم میشن،ببشیداین چ ادا اصولی درست کردن باز
شیر_کاکائو_خوشمزه عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 360 تخفیف گذاشته و الا پول اونقدر در دسترس ندارم فعلا ک بتونم خرج کنم گلم گفتم شاید تو این تخفیف یچیزی ... دنبال کارفرما هستین؟ تدریس زبان انگلیسی ب صورت آنلاین انجام میدم قشنگام ی سر ب تاپیک هام سر بزنید 🥰🦋💕
رزبینظیر مدیر استارتر عضویت: 1397/12/17 تعداد پست: 2375 دنبال کارفرما هستین؟ زاد اهلش نیستم ب ادمینشم پیام دادم گفتم شاید یکم وسوسه بشم ی حرکتی بزنم نمیدونم چرا علاقه ندارم نمیدونم خودمم دقیق چی میخوام
شیر_کاکائو_خوشمزه عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 360 زاد اهلش نیستم ب ادمینشم پیام دادم گفتم شاید یکم وسوسه بشم ی حرکتی بزنم نمیدونم چرا عل ... من خودم کارم مشاوره دادنه پیجم دارم اگه واقعا میتونی تنبلی بزار کنار تدریس زبان انگلیسی ب صورت آنلاین انجام میدم قشنگام ی سر ب تاپیک هام سر بزنید 🥰🦋💕
رزبینظیر مدیر استارتر عضویت: 1397/12/17 تعداد پست: 2375 من خودم کارم مشاوره دادنه پیجم دارم اگه واقعا میتونی تنبلی بزار کنار مفق باشی گل شما روشت چجوریه والا دنبال درآمدم موندم چ کنم