2777
2789

من یه نفر که فامیل دوره از بچگی دوست دارم ومیشه گفت اونم شاید داشته باشه از نگاه وحرکاتش کاملا معلومه ولی خب بدرد نمیخوره یعنی خونواده خوبی نداره و حتی باباش سهمیه ۲۵ داره واون ادم دانشگاه نرفت ومن از ۱۹ سالگیم سعی کردم فراموشش کنم وتقریبا هرازگاهی که میدیدمش خودمو سرگرم میکردم وبه حضورش توجهی نداشتم دو سال گذشت وکلا من جوری رفتار کردم انگار برام مهم نیست تا اینکه دوهفته پیش تو یه جشنواره دیدمش از دور و رومو برگردوندم اما چند دقیقه بعدش جلوم ظاهر شد وزل زد تو چشمام وبعدم با مامانم احوالپرسی کرداونشب تمام بدنم سست وشد ودوباره دلم لرزید از داشتن یه عشق بی سرانجام وپوچ متنفرم ولی نمیتونم دل بکنم اینم بگم من ۲۱ ام اونم چند ماهی بزرگتره 

عشق یعنی آرامش

و آرامش رو فقط کنار کسی مینونی داشته باشی که ادم بدرد بخوری باشه و اوکی باشه 

عشق این مدلی دو روزه بعد از رسیدن از سرت میفته 

نمیدونم دقیقا از چ‌لحاظ میگی ادم درستی نیست 

اما بدون اگ آرامش و اعتماد نباشه بزرگترین آسیب رو. قراره ب خودت بزنی 

مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️  🌱کتابخوانی📚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روتو برگردونی؟دشمن فرضیته؟

چراذتو لاک خودتی

وقتی روتو بر میگردونی

طرف یک در صدم امید داشته باشه از بین میره

یاد بگیر  چ رفتاری کنی

اگ اشناس دیدیش سلام علیک کن

بزا جرقه بخوره

عشق یعنی آرامش و آرامش رو فقط کنار کسی مینونی داشته باشی که ادم بدرد بخوری باشه و اوکی باشه  ...

اینکه اول تو خانواده درستی بزرگ نشده وفرهنگ خوبی ندارن بعد اینکه اون تو روستا بزرگ شده ومن شهر من یه دختر تقزیبا معتقدم اون مشروبم میخوره  سهمیه باباش میتونسته بهترین رشته بره نرفته الان کنار دادادشش تو کافه هست و داییم داماد این خانوادست ومن اوضاعشو میبینم

عشق یعنی آرامش و آرامش رو فقط کنار کسی مینونی داشته باشی که ادم بدرد بخوری باشه و اوکی باشه  ...

منم میدونم میفهمم واسه همینه که خیلی سعی کردم فراموش بشه هرچند که قرارم نیست به چیزی ختم بشه

اگه حس میکنی واقعا خوب نیست فراموشش کن برا زندگی فقط دوست داشتن مهم نیست همه چیز عشق نیست

درسته شایدم بخاطر اینکه تاحالا هیچ رابطه ای با هیچ پسری نداشتم واز سر کم تجربگیم هست