2777
2789
عنوان

سلام خانوم ها میشه یه لحظه بیایین.

148 بازدید | 21 پست

خانوما من تتو کار هستم و تتو بدن میزنم من بخاطر اینکه دستم تو جیب خودم باشه رفتم حرفه تتو آموزش دیدم اما بعد اینکه کلاسام تموم شد اصلا هیچ مشتری پیدا نشد فقط ۲ یا ۳ تا تا حالا زدم عید کلاسام تموم کردم و از عید تا الان فقط ۲ یا ۳ تا مشتری داشتم من خیلی دوست دارم دستم تو جیب خودم باشه همش از شوهرم پول نخوام پولی هم که در میارمو خرج خودم بکنم چون شوهرم پولی که در میاررو خرج خونه میکنه و مثلا تو دو هفته میتونه بهم ۵۰ تو من بده بخاطر اینکه میخاد پس انداز کنه ماشین یا زمینی چیزی بخریم که سرمایه ای باشه برامون ۵۰ تومن هم الان پولی نیست و در واقع من با اون پول کجای خودم میتونم برسم ایا نظری دارین من چطوری میتونم مشتری پیدا کنم تو شهر ما بیشتر مردا تتو میزنن و زنا نمیزنن منم به مردا نمیتونم بزنم و این مسئله رو بعد تتو کار شدنم فهمیدم تمام آرایشگاه های دور اطرافمون دور اطراف مامانم اینا شمارمو دادم اگه کسی خاست به من اطلاع بدن که پوچه تو دیوار و شیپور هم دائما آگهی میزارم اما  تو شیپور همه فش میدن بهم تو دیوار هم آقایون میان میگن خانومیم و ال و بل بعد آخر سر آقا در میان و مزاحم میشن راه چاره ای برای من بد بخت دارین الان چند تا تو فامیل و دور و اطرافمون تتو کار بدن هست خدایی یه پولی به جیب میزنن راستش اولش میخاستم لوازم تتو رو بفروشم برم ناخن عاشق ناخنم اونم شوهرم نزاشت اصلا دوست داره منو تو خونه تتو صدام کنه بعدش حالا موندم میگم اگه راه کاری دارین من با تتو پول جمع کنم برم ناخن کاری و لوازم ناخن بخرم عالی میشد ای کاش راهی بلد باشین.

خیلی معذرت میخام طولانی شد.🙏🙏

ممنون به خاطر اینکه تا اینجا خوندین و وقت با ارزشتونو برام گذاشتین تشکر🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب واسه آقایون هم تتو بزن خیلیا این کارو میکنن

ما اولین سالهای زندگیِ یک کودک رو صرف این میکنیم تا بهش یاد بدیم صحبت کنه و راه بره ... و باقی زندگیش رو صرف اینکه خفه شه و بشینه   
قیمت پایین تر بگیر با مشتری برخوردت عالی باشه منم گذاشتم کنار باید با یه آرایشگر رفیق باشی

والا اخلاقم خوبه همه تعریف میکنن قیمت ۱۰۰ تومن هم گذاشتم کسی نیومد والا سامانه ای چیزی میشناسین واسه اگهی

ببخشید ولی اگه اهل دین و خدایی درآمد حاصل از ناخن کاری کاملا حرام اعلام شده میتونی با پول تتو بری ل ...

اخه میدونین ناخن بیشتر طرفدار داره خیلی تحقیق کردم اونم مثل تتو هس فقط یکم در آمدش از این بیشتره یعنی پول ناخن حرامه

اخه میدونین ناخن بیشتر طرفدار داره خیلی تحقیق کردم اونم مثل تتو هس فقط یکم در آمدش از این بیشتره یعن ...

اره عزیزم پول ناخن و کاشت مژه حرامه چون غسلی که به گردن فرد میمونه رو به پای شما هم مینویسن در ضمن موقع مرگ هم غسل میت نمیشه دادشون اونموقع هم دوباره به پای شما هم مینویسن:)

خنثی
نه  پیج زدم کارت زدم پخش کردم اینجوری باز مشتری اومد من فیبروز یاد گرفتم

من کارت چاپ نکردم اما تو کاغذ رنگی ها چاپ کردم آگهی تو دیوارا و خیاطی ها و آرایشگاه ها زدم