2777
2789
عنوان

سلام خانوم ها میشه یه لحظه بیایین.

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 21 پست
من کارت چاپ نکردم اما تو کاغذ رنگی ها چاپ کردم آگهی تو دیوارا و خیاطی ها و آرایشگاه ها زدم

ببین مشتری پیدا کردن کار راحتی نیست

واقعا هم خسته کننده ست

چون دست زیاد شده توی این حرفه

منم گول همینو خوردم که همه گفتن کار پردرآمدیه و اینا

ناخن هم نرفتم

چون میدونم اینم همینه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم پول ناخن و کاشت مژه حرامه چون غسلی که به گردن فرد میمونه رو به پای شما هم مینویسن در ضمن م ...

خبر نداشتم مثلا الان خودم ناخن کاشتم ناخن هامو بعد برداشتن و غسل کردن بازم غسل میت نمیدن بهم آخه میگن غسل معاف از ضمه یه غسلی هست که تموم غسلایی که تو گردنته میره

خبر نداشتم مثلا الان خودم ناخن کاشتم ناخن هامو بعد برداشتن و غسل کردن بازم غسل میت نمیدن بهم آخه میگ ...

عزیزم دور از جونت

ما از موقع مرگمون خبر نداریم اگر شما ناگهانی خدایی نکرده فوت کنی و این ناخن ها هنوز باشن نمیتونن غسل میت بدن چون خود غسال ها ناخنتونو ریموو نمیکنن چون اگر آسیبی به جسم شما برسه دیه به گردن اونا میوفته و هیچ آرایشگری هم نمیاد ناخن یه میت رو ریمو کنه بنابراین مجبورن با همون ناخونا غسل بدن که اونم قبول نیست اصلا:) 

خنثی