2777
2789

اقا من از وقتی ازدواج کردم اصلا اقوام شوهرم بهم نگاه نمیکن هرکجامنو ببینن یا تومهمونیاشون نگاه نمیکن بهم حرف بزنن یا حرفم بزنن منتظر نمیمونن من حرف بزنم بعد دقیقا یه نفر دیگه هست باهاش قهرم از اقوام دور شوهرم البته شوهرش ن خودش بعد اون انقدر تحویل میگیرن باهاش حرف میزنن خیلی هم ادم دورو بدردنخوریه ولی بعد پشت سر من کلی حرف مفتم میزنن جالب اینجاس 🙄🙄😬

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید بنوسید که اندوه بشر بسیار است 🥺❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تو اصلا وارد جمع اونا نشو و محل نذار .. چرا اونا محل نذارن 

اخه حرصم میگیره نرم شوهرم بدش میا برعکس با جاریام خوبن بعد منو اصلا نمیبینن

باهاشون رفت و آمد نکن قربون دو تا دوست به درو بخور تا این اقوام 

والا من بختم به همه چی گنده دوستم داریم ولی به من توجه نمیکنن منم تو جمع کلا به حرفاشون گوش میکنم پذیرایی میکنم 

چه آدم مزخرفیه البته زیادن اینجور آدما ولش کن حسابش نکن 

نمیدونم والا مهره مار دارن یاچی محل سگ دیشب طرف به مادرشوهرش نمیداد مادر شوهر داشت خودشا میکشت هی هرکسم ی حرفی باهاش میزد بعد من باردارم یکی نگف ی بالش بزار پشتت 

احتمالا سر دعوای شما و اون فامیل بهشون بر خورده ؛اگر نسبت اون نزدیک تره ممکنه  البته درستش این ...

نمیدونم والا من خودمم جر بدم اصلا ی تشکرم ازم نمیکن میرسن بهم انگار منو ندیدن ادم حرصش میگیره از این همه تحقیر دوتا بچه دارم درسته سنم کمه ولی واقعا حالم بهم میخوره از این رفتاراشون

خاله عمه زن عمو زن دایی هرکس که باهاشون در ارتباط باش 

وای وای . ما با خاله و عمو خودمون  در ارتباط نیستیم . حالا تو با خانواده شوهر در ارتباطی . سعی کن برات مهم نباشه کم کم پا پس بکشی ازین‌جمع ها

وای وای . ما با خاله و عمو خودمون  در ارتباط نیستیم . حالا تو با خانواده شوهر در ارتباطی . سعی ...

والا من اصلا دوس ندارم ولی خب چه کنم اگه نرم شوهرم ناراحت میشه دلیلمم بگم میگه خب حرف نزنن بهتر توهم حرف نزن فکر کن ادم تنها میمونه تو مهمونی که قرار چند ساعتم اونجا باشه