اقا من از وقتی ازدواج کردم اصلا اقوام شوهرم بهم نگاه نمیکن هرکجامنو ببینن یا تومهمونیاشون نگاه نمیکن بهم حرف بزنن یا حرفم بزنن منتظر نمیمونن من حرف بزنم بعد دقیقا یه نفر دیگه هست باهاش قهرم از اقوام دور شوهرم البته شوهرش ن خودش بعد اون انقدر تحویل میگیرن باهاش حرف میزنن خیلی هم ادم دورو بدردنخوریه ولی بعد پشت سر من کلی حرف مفتم میزنن جالب اینجاس 🙄🙄😬
ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید بنوسید که اندوه بشر بسیار است 🥺❤️🩹
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا من اصلا دوس ندارم ولی خب چه کنم اگه نرم شوهرم ناراحت میشه دلیلمم بگم میگه خب حرف نزنن بهتر توهم ...
یکی پیدا کن تو اون همه ادم یکیش هست که حالا با تو خوب بشه .. جاریت یا خواهر شوهرت .. یکشون خوب شو .. ولی در کل اگه دیدی اینجور یه دعوا شدید را بنداز .. تا شوهرت دیگه ول کنه
یکی پیدا کن تو اون همه ادم یکیش هست که حالا با تو خوب بشه .. جاریت یا خواهر شوهرت .. یکشون خ ...
والا من چون با شوهرم بهترن اکثر اوقات جاری و خواهرشوهرام نیستن من تنهام بعد باهرکسم حرف میزنم انگار حوصلش نمیا جواب سوالمو بده سریع میخواد تمومش کنه دیشب ی مهمونی بودم فقط مادرشوهرم بود تنها هی تو گوشی چرخیدم با پسرم حرف میزدم هی بعد خاله کوچیه شوهرم هی چپ چپ نگام میکرد زن عموشم موقعه رفتن اومد با مادرشوهرم خداحافظی کرد نگاه به من نکرد جالب اینجا من باهاش فامیلم ولی با من تو جاریا فقط بده 😒😒این چه اقبال گندیه دقیقا
متاسفم که این حقیقتو میگم.ولی همه چی تقصیرشوهرته.اون هست که باید احترام جمع رو برای شما بگیره
اخه بدبختی خودش میگه من نمیدونم چطوری بگم بدتر خراب میکنم شوهرم سریع قاطی میکنه ولی مثلا موقعه حرف زدن من همون شوهرمم میپره وسط حرفم دیگه هیچ کس نمیگه تو چی میگفتی