2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ؟؟اخه اوایل خیلی کمتر بود الان بیشتر شده  ازلحاظ دردش میگین؟؟😭😭😭😭

من بعد زایمان خیلی اذیت بودم ی مدت وحشتناک بودم رفتم دکتر گفت بیای لیزر کنی به مامانم که گفتم بهم اجازه نداد گفت بعداً گرفتار میشی خودش مثل اینکه عمل کرده بود راضی نیست میگه سخته آدم بتونه خودش رو نگه داره.. اگر هم خواستی عمل کنی حتما از دکترت مطمین باش حتی من مطب دکتر دیدم که طرف می‌گفت کنترل باد معده ندارم و دوباره اومده بود پیش این دکتر و مجدد عمل کرده بود.. باز من دقیق نمیدونم خلاصه سعی کردم باهاش کنار بیام

الان پماد همورویید میزنم بهتره

ی مدت بتونی مراعات کنی از درد و آزار شدیدش خلاص شی بعدش میتونی خودت مدیریت کنی.. البته من نمی‌دونم شدت چقدر واسه شما ولی من سعی کردم کنار بیام خودم یجوری