2777
2789
عنوان

امشب بدجوری دلم گرفته

674 بازدید | 31 پست

سلام امشب بدجوری دلم گرفته

سه سال دارم تلاش میکنم بچه داربشم نمیشه اخه چرادکتررفتم داروخوردم ای وی اف کردم نتیجه نگرفته پس کیه بچه اموبغل میگرم خدایاکیه خسته شدم دیگه دلم میخوادبرم جیغ ازته دلم بزنم اروم بشم امانمیتتونم فقط بایدتودلم بزارم زجه بزنم کسی صدامونشونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با دل شکسته ام دعات میکنم ک سال دیگه نی نی ت بغلت باشه الهی آمینتوهم برا من دعا کن ک همسرم اجازه بده ...

ممنونم ابجی گلم 

حتماخداکنه فرداخبربده بیابچه اتوببین🫂🤲🏻

یکی از اشناهای من ۸سال همینجوری پیگیر دوا دکتر ای وی آف و کلی هزینه کرد نشد آخرش گفت دیگه خسته شدم خدا نمی‌خواد حتما من بچه دار بشم اگه میخواست میشدم،کلا بیخیال دکتر و بچه شد دقیقا همون سال حامله شد

🥺عزیزم 

دختر عموم۴ سال هر داروی که فکرش بکنی خورده که باردار بشه و نمیشد  امیدشو ازز دست داد دیگه مصرف نکرد بعد حامله شد الان دوتا گل پسر داره 

نگران نباش بچه میاد ولی مواظب خودت باش 

منم ۵ سال دوا و دکتر بچه دار نشدمایو ای کردم نشدای وی اف کردم نشدولی سه ماه بعدش طبیعی باردار شدمخدا ...

خداروشکر بسلامتی دست راستت روسرمن😔

انشاءالله صحیح وسالم بغلت بگیری😍🤲🏻

کانال سیاهدونه عضو شین تو ایتا

لینک کانال بانوان رو براتون میفرستن 

..خیلی از خانما نتیجه گرفتن با راهکارای آقای دکتر  ان‌شاءالله شما هم نتیجه بگیرین  صاحب فرزند سالم و صالح و قشنگ‌بشین