2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اب ما شوره، برا همین من لپه رو جدا با آب شیرین میپزم و به قیمه اضافه میکنم بعد زودتر تو قابلمه میزارم که قشنگ جابیفته و لعاب بیاد، حوصله آشپزی نداشته باشی اصلا غذاهات خوب نمیشه گل

باگذشت قلقلی و الوچه بپز گوشت رو هم سرخ کن و رب رو پیاز سرخ کن تفش بده رب رو هم اضافه کن تف بده کمی آب اضافه کن جداهم قلقلی هارو سرخ کن سیب زمینی و بادمجون سرخ کن و زرشک‌پلو

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 

پیاز زیاد سرخ کن گوشتو با پیاز تفت بده ادویه بزن لپه و آب اضافه کن جوش ک اومد ی ۳۰ دیقه بیار بندازش رو بخاری راحت بخواب فردام ی تست کن اگه پخته بود لپه ها بیار رو گاز پودر لیمو بریز و ی کمم رب تفت بده اضافه کن اولشم ی چوب دراچین خیلی کوچلو بنداز توش ی نوک قاشق گلابم بریز

ببین اول گوشتتوبای پیازرنده شده که ابشوگرفتی تفت بده نمکوزروجوبه وفلفل بش بزن بااب داغ اضافه کن بزاربجوشه باشعله ملایم لپتوجدابپزسه ساعت گوشتت زمان میبره خوب بپزه نیم ساعت ی ساعت اخرلیوعمانی اضافه کن نیم ساعت اخررب روتوکمی روغن تفت بده رنگش بازشدبه خورشتت اضافه کن گلاب ی قاسق وپوددارچین وزعفران دم کرده هم اضافه کن دراخرنمک رواضافه کن سیب زمینی هاروی دست خلالی کن وسرخ کن عالی میشه

پیاز رنده کنید بریزید داخل زودپز آبش که بخار شد روغن رو بریزید کمی که سبک شد گوشت رو بریزید زیاد گوشتو تفت ندین سفت میشه،بعد رب رو بریزین مثلا اگه برای دو نفر درستمیکنید ۴قاشق رب بزنید بزارید رب خیلی قشنگ سرخ بشه بعدادویه ها لپه و آب حتما جوش بریزید روش آب زیاد نریزین در حد یه کاسه و نیم بریزید کافیه بعد یه چوبدارچین و دوتا لیمو عمانی بندازین توش و درشو ببندین بعد یک ساعت درشو باز کنید برای اینکه خوش رنگ بمونه دیگه درشو نزارید چون اگه درشو ببندید بخار برمیگرده داخلش رنگش تیره میشه نوش جان

نکته های قیمه مهمه 

پیاز رنده درشت باشه

رنگ قیمه بیشتر از زعفرون باشه تا رب گوجه 

یک قاشق گلاب آخر پخت 

یک تکه چوب دارچین که بعد از پخت درش بیاری پودر دارچین خورشت رو بدرنگ می‌کنه 

وزن گوشت در کمترین حالت اندازه وزن لپه باشه (یا هم وزن لپه یا بیشتر)

تکه های گوشت خیلی درشت نباشه 

لیمو عمانی رو تلخی ش رو بگیری که غذا خراب نشه 

اگر ملس دوست دارید چند تا دونه آلو بخارا بنداز 

سیب زمینی جدا سرخ کنی 

پلو با ته دیگ زعفرونی باشه 

اول پیاز رو نگینی خورد کن بعد با روغن تف بده وقتی سبک شد ادویه زردچوبه فلفل سیاه اضافه کن وقتی پیازت طلایی و سرخ شد بعد گوشت رو اضافه کن و تف بده تا کمی سرخ بشه و بعد رب اضافه کن تف بده تا بوی خامیش گرفته بشه.. بعد آب جوش اضافه کن بهش و اجازه بده تا قل بزنه بعد چوب دارچین یه کوچیک بنداز داخلش درش رو بزار تا دو ساعت 

تو یه قابلمه جدا هم لپه رو با پیاز بپز بعد که پخت بعد دو ساعت که گوشت پخت لپه هم اضافه کن و چوب دارچین رو بردار و لیمو عمانی و زعفران هم اضافه کن بزار یک ساعت دیگه اینا بپزن بعد نمک اضافه کن و تمااام آخرش سیب زمینی سرخ شده هم کنارش بزار.