2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواستگار سنتی هم الان فقط دنبال پول پدرن

کی گفته اینو 

ببین تو داری محیط اطرافتو با تصوراتت میچینی و درست میکنی

من نمیگم که همه ازدواجا باید سنتی باشن اما اگر اشنایی پیش  از ازدواج بود نباید زیاد صمیمی و وابسته شد که تو دام افتاد 

فقط همون جنبه اشنایی باشه

همین الانم با اقای ویلا خداحافظی کنی سود کردی

بگو برو دنبال یکی مثل خودت ببرش ویلا من اهلش نیستم

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘
۳ ماهه نه اعتماده چی الان ب کی میشه اعتماد کرد

اوووف ۳ ماه ک اصلا ب فکر ازدواج نباش اصلا اونم بیاد بگیره تو ک شناختی نداری ازش اعتمادم نداری میخاییش چیکار خودتو بدبخت کنی بعدشم پسری ک بعد ۳ ماه حرف ویلا رو میاره بزارش شب دم در وسلاام میدونی چون اگه ۳ سال اینا بود دوست بودین باز میگفتم دوست داره پیشته هوسم جزئی از دوست داشتنه ولی این اقا لاشی تشریف دارن

کی گفته اینو  ببین تو داری محیط اطرافتو با تصوراتت میچینی و درست میکنی من نمیگم که همه ازدواج ...

اینجوری نگفتم فقط گفتم مخالفم بهش گفت چرا

گفتم این بعد یسری مراحل دیگس (ازدواج منظورم ) 

گفت سس ماست

همین۲😐😐😐😐😐😐

اوووف ۳ ماه ک اصلا ب فکر ازدواج نباش اصلا اونم بیاد بگیره تو ک شناختی نداری ازش اعتمادم نداری میخایی ...

ن من نمیگم ک الان بیاد خواستگاریم

گفتم با وجود این حرفش میتونم روش حساب کنم برای اینده یا نه

ن من نمیگم ک الان بیاد خواستگاریم گفتم با وجود این حرفش میتونم روش حساب کنم برای اینده یا نه

نه حساب نکن بزارش دم در بعد سه ماه ویلا میگه ینی لاشیهههه والا ملت تازه بعد ۳ ماه روبوسی میکنن چ ویلایی ولش کن