2777
2789
اینجوری نگفتم فقط گفتم مخالفم بهش گفت چرا گفتم این بعد یسری مراحل دیگس (ازدواج منظورم )  گفت ...

خیلی مواظب خودت باش

درسته ازدواج قشنگه شیرینه خاصه ولی خوبش این حس ها رو داره

تو معلومه دختر گلی هستی مراقب باش از لحاظ روحی تا وقتی سر سفره عقد ننشستی وابسته نشی 

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘
ن من نمیگم ک الان بیاد خواستگاریم گفتم با وجود این حرفش میتونم روش حساب کنم برای اینده یا نه

خیر عزیزم خیر، هیچ حسابی باز نکن، چون ایشون هیچ حسابی روت باز نکرده، رابطه دوستی صرفا سرگرمی و وقت پر کنی هست و پسرا هم معمولا بعد یمدت کوتاه درخواست رابطه دارن ازت، بعدشم اکثرا تموم میشه و کات. دختر میمونه با وابستگیش و حس قربانی شدن و مورد سوء استفاده قرار گرفتن و پشیمونم و کمبود عزت نفسش، کات کن با این طرف بره پی کارش، ویلا، خونه خالی، خونه من، شب بیا و بریم فلان جا و ...اینا تهش به یه چیز ختم میشه که به کام اونه، و در نهایت به ضرر تو. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان