2777
2789
والا ازدواجم نریدن ب کسی انقد تو دوستی انتظار ازدواجو نداشته باشین بزارین طرف ارزوش ازدواج باهاتون ب ...

من میگم با این حرفش بعیده دیگ اخرش قصدش ازدواج باشه یا امیدی هس؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میگم با این حرفش بعیده دیگ اخرش قصدش ازدواج باشه یا امیدی هس؟

عزیزم بستگی ب مدت زمان رابطه داره بستگی ب اینکه چقد دوست داره چقد بهش اعتماد داری چقد پسر خوبیه یا اصلا پسر لاشییه با ی حرف نمیشه قضاوت کرد خیلیا تو چت همینطوری میگن ببینن طرف واکنشش چیه تو خودت باید بشناسی ادمتو

شما چی فکر میکنید؟

نمیدونم اکثرا با یکی دوس میشن تهش اگ بهم میومد افکارشون و دلشون خواست میرن خواستگاری

ولی این تهش معلوم نیس 

حرف ازدواجم‌میزنم یبار گفت ازدواج ب این راحتیه مگ

نمیدونم مگ الان همه با دوس دخترشون ازدواج نمیکنن؟؟؟

نه عزیزم اشتباه دختر خانوما همینجاست

اگه شرایط ازدواج داشتن طرح دوستی نمیریختن خیلی پسر باید با وجدان و مرد باشه با همون دختر ازدواج کنه

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘
نمیدونم اکثرا با یکی دوس میشن تهش اگ بهم میومد افکارشون و دلشون خواست میرن خواستگاری ولی این تهش مع ...

کات کن زوتر

تابلایی سرت نیومده

یا از نظر عاطفی ضربه نخوردی..

بجاش بفکر پیشرفت و بزرگ کردن شخصیتت باش

نمیدونم اکثرا با یکی دوس میشن تهش اگ بهم میومد افکارشون و دلشون خواست میرن خواستگاری ولی این تهش مع ...

اگه دنبال رابطه ای هستی ک اخرش قطعا ازدواج باشه همون خاستگار سنتی بهترین گزینه اس تو دوستی هر لحظه امکان تموم شدن رابطه هست و باید اینا رو ب جون بخری تا دوست شی 

عزیزم بستگی ب مدت زمان رابطه داره بستگی ب اینکه چقد دوست داره چقد بهش اعتماد داری چقد پسر خوبیه یا ا ...

چجوری بفهمم من ک اینده رو نمیبینم معلوم نیس خواستگاری میکنه یا نه