2777
2789
عنوان

حساس بودن رو وسایل بده؟

188 بازدید | 7 پست

من یه جوری ام خیلی حساسم رو وسایلم. یعنی واقعا وقتی میرم مسافرت کلا فکرم پیش وسایل خونه است. خصوصا وسایل شخصی ام. مثلا کلید و میدیم ب کسی میریم مسافرت همش نگرانم اگر بره تو خونه امون و چیزی رو جابه جا کنه یا از کارم سر در بیاره چی؟

یا مثلا اگر کسی وسایلمو ببره و پس نیاره خیلی اعصابم خورد میشه. خیلی حرص میخورم. جالب اینه خودم میدونم چقد الکیه و بیخوده حرص خوردنم ولی نمیتونم بیخیال بشینم باید برم پسش بگیرم.حتا کوچکترین وسایل مث جوراب. موقع مهمانی اصلا دلم نمیخواد کسی بیاد کمکم چون میترسم ظرف و ظروفم و بشکنن یا قابلمه رو خش بندازن. یا مثلا نطم وسایل اشپزخونه رو بهم بریزن. امروز خواهرم بهم میگفت یادته بچه بودم همش منو دعوا میکردی و کتک میزدی چون بی اجازه به وسایلت دست زدم؟ گفت همه دعواهامون سر همین مورد بود و همش میگفتی چرا در کمدمو باز میکنی بی اجازه.

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شل کن بابا دنیا دوروزه ی روزشم امروزه 

نه اصلا بحث مادی اش نیست.من خیلی جاها راحت وسیله امو میبخشم اما به شرطی که خودم تصمیم گیرنده باشم. انگار یه حریمی تو ذهنم قائلم برا وسایلام. نمیدونم چجوری توضیح بدم.

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
تقریبا ی بار پافرش و قرض گرفتم پوشیدم زیپ جیبش افتاده بود کلی بم سر کوفت زد  بغض کرده بود/:"

من روم نمیشه چیزی ب کسی بگم ولی از درون خیلی حرص میخورم

من روم نمیشه چیزی ب کسی بگم ولی از درون خیلی حرص میخورم

اول باید این حس تعصب و مالکیت ک داری  رو وسایلت و کنار بزاری 

بعدشم برا همه پیش میاد بعضی وسایلش و دوس نداره بده تو هم یاد بگیر نه گفتن و و با محترمانه ترین حالت ممکن بگو ک نمیدم