2777
2789
عنوان

اگه یکی بیمارستان اعصاب و روان بستری شه

| مشاهده متن کامل بحث + 1191 بازدید | 56 پست
آها ممنونم . بخاطر افسردگی و حالات عصبی 

بهتر هست که به روانشناس مراجعه بشه، درمان افسردگی، درمان چند وجهی داره، روان درمانی + ورزش+ تغذیه صحیح و اصلاح سبک زندگی.

بستری شدن در بیمارستان معمولا بخاطر عدم کنترل و آسیب به خود هست، با مراجعه به روانشناس میشه درمان کرد خیلی راحت و جلوی عمیق‌تر شدنش رو گرفت .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا شوهرم به دادگاه اسمي دکتری که رفتمو بگه

بستگی داره آخه بیماری چی باشه

جنونی چیزی مثلا😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

بهتر هست که به روانشناس مراجعه بشه، درمان افسردگی، درمان چند وجهی داره، روان درمانی + ورزش+ تغذیه صح ...

ببخشید میشه اینم جواب بدین 

کسی ک مدام گریه میکنه و بعدش تنگی نفس سراغش میاد و فشار خونش بالا می‌ره تا آرامبخش نزنن حالش جا نمیاد

روزی تقریبا دو سه بار اینجوری بشه 

نیاز ب بستری نداره؟

این بود زندگی؟
ببخشید میشه اینم جواب بدین  کسی ک مدام گریه میکنه و بعدش تنگی نفس سراغش میاد و فشار خونش بالا ...

عزیزم این موارد نیاز به بررسی بیشتر و تشخیص حضوری توسط روانشناس داره، اما گریه کردن زیاد و احساس غم، علامتی از سایر علایم افسردگی هست، من فکر میکنم روانشناس خوب اگر که در شهرتون مراجعه کنید تأثیر گذار هست، چون باید دید مشکل چی هست و از کجاست و حالا برای راه حلش چکار میشه کرد، صرفا مصرف داروی روانپزشکی به تنهایی کارساز نیست، 

عزیزم می‌تونم بپرسم مشکلتون چی بود ؟بدون بستری شدن خوب شدین؟

خودمم نمیدونم مشکلم چیه ولی خودزنی دارم وقتی عصبی میشم چشام سیاهی میاد دیگه نمیفهمم این بچمه اون شوهرمه عجیب دیوونه میشم بعضی وقتا شدیدا مهربون بعضی وقتا سگتر از سگ 🙂نمیدونم دمدمی مزاجم چیم هرررررر لحظه بفکر خودکشی افسرده ...نه خوب نشدم همچنان رو دوشم میکشم اینور اونور 💔💔

# الهی بمیرم برای خودم که همیشع تنهاااااام😞😢الههههی بمیرم که هیچکس بفکرم نیست 😭😭😭الهی بمیرم که همیشه زیادیم ...💔
خودمم نمیدونم مشکلم چیه ولی خودزنی دارم وقتی عصبی میشم چشام سیاهی میاد دیگه نمیفهمم این بچمه اون شوه ...

علائمتون شبیه شخصیت مرزیه ؟

همین‌جا ی تاپیک دیدم با بستری شدن گفته بود حالش بهتر شده

این بود زندگی؟
علائمتون شبیه شخصیت مرزیه ؟ همین‌جا ی تاپیک دیدم با بستری شدن گفته بود حالش بهتر شده

شخصیت مرزی چی هست ؟

ولی عصبی میشم نمیفهمم چیکار میکنم مثلا درست روز عید صورتمو جر دادم دستمو کوبیدم دیوار از سه جا دراومده بود و رگش کلا نابود شده بود چند بار حین رانندگی خواستم خودمو پرت کنم شوهرم یا کسانی که پیشم بودن نزاشتن قرص مرگ موش ...خوردم لوله بخاری درآوردم گاز و باز گذاشتم هیچیم نشده لعنتی هفت تا جون دارم 

# الهی بمیرم برای خودم که همیشع تنهاااااام😞😢الههههی بمیرم که هیچکس بفکرم نیست 😭😭😭الهی بمیرم که همیشه زیادیم ...💔
شخصیت مرزی چی هست ؟ ولی عصبی میشم نمیفهمم چیکار میکنم مثلا درست روز عید صورتمو جر دادم دستمو کوبیدم ...

همین نوسانات خلقی

وای وای عزیزم برای بچت خطرناکه این حالت ها🤐قرص میخوری ؟ 

این بود زندگی؟

بچه هامو کتک میزنم شوهرمو میخوام تیکه تیکه کنم همش میگم خدا کنه خونه خراب بشه رو سرم من بمونم زیرش بمیرم هر زنی میمیره حسرت میخورم پس چرا من زنده ام 😭😭

حس و حال عجیبی دارم به شوهرم میگم حالم خوب نیست برم پیش روانشناس یا برم بستری شم بخدا من دیوونه ام ،میگه آبروم میره ...😏نمیدونه یه روز دیونه شم با دستای خودم میکشمش

همین نوسانات خلقی وای وای عزیزم برای بچت خطرناکه این حالت ها🤐قرص میخوری ؟ 

نه هیچی خودمم باردارم ،از دیشبم یه چیز درست حسابی نخوردم گرسنه میشم بدتر میشم الانم گرسنه ام باشوهرم دعوا کردم از ترسش نیومده خونه 😭😭😭چرا کمکم نمیکنه حالم خوب شه