2777
2789
عنوان

اگه یکی بیمارستان اعصاب و روان بستری شه

| مشاهده متن کامل بحث + 1191 بازدید | 56 پست

پرونده روانپزشکی محرمانه ست و هر کسی براحتی نمیتونه دسترسی داشته باشه بهش، علت بستری و تشخیص هم در پرونده ذکر میشه، 

مگر در حالتی که مثلا در آینده مشکلی ایجاد بشه برای طرف دوباره و با ناراحتی روحی مواجه بشه و مراجعه کنه به روانشناس یا روانپزشک در شرح حال از طرف بپرسن و که اونم ربطی پیدا نمیکنه به تحصیل و شغل... برای کار کردن در جایی معمولا استعلام پرونده روانپزشکی و سلامت روان نمیگیرن، مگر اینکه خود طرف در جایی قید کنه که من فلان دارو رو مصرف کردم به فلان علت...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس خوبه به حرف شوهرم گوش دادم تشکیل پرونده ندادم 😆😆😆😆 مثلا من تیمارستانی ام 

# الهی بمیرم برای خودم که همیشع تنهاااااام😞😢الههههی بمیرم که هیچکس بفکرم نیست 😭😭😭الهی بمیرم که همیشه زیادیم ...💔
واقعا ؟برای طلاق و حضانت چی؟؟

اونا دیگه به مسائل حقوقی ربط پیدا می‌کنه اطلاعی ندارم، ولی اگر که طرف مقابل اطلاع داشته باشه می‌تونه ازین پرونده بر علیه طرف مقابلش استفاده کنه به منظور اثبات عدم سلامت روان و صلاحیت ، 

میتونم بپرسم علت بستری چی بوده؟ اقدام به خودکشی بوده؟

مثلا شوهرم به دادگاه اسمي دکتری که رفتمو بگه

دکتر اجازه ندارم پرونده تو را به هیچ کسی بده مگه اینکه دستور قاضی باشه که معمولا قاضی اینکار نمیکنه و یه قرص و آسیب روانی جزیی اغماض میکنه