2777
2789
عنوان

دایه بچه هام زیاد بهشون وابسته شده

| مشاهده متن کامل بحث + 8737 بازدید | 130 پست
فدات عزیزم نظر خودمم همینه ولی نمیدونم برا بار اول از کجا باید جنس بیارم که مناسب باشه آخه تو کانالا ...

اوایل اصلا فروش مهم نیس

و سودهم نباید واست مهم باشه 

برو ی مغازه ۵ تا رژ بخر ببین اصلا با همون قیمت خرید میتونی بفروشی؟

چون پیج تو فروش مهمه

مثلا اگ اینستا هستی حداقل باید پنجاه تاپست داشته باشی و هایلایت رضایت و خلاصه شناخته بشی تا کسی ازت خرید کنه 

واس همین رو عکاسی محصول و فالور گرفتن   اینا وقت بزار

اوایل اصلا فروش مهم نیس و سودهم نباید واست مهم باشه  برو ی مغازه ۵ تا رژ بخر ببین اصلا با همو ...

ممنون عزیزم وقت گذاشتید

ان شاءالله بتونم این کار رو راه بندازم به درآمد برسم

موفق باشی  

خدايا خودت بغلم كن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودش عملا گفته براش جا به جایی سخته قطعا سنی ازش گذشته دیگه نمیتونه مثل قبل باشه هی این خونه اون  خونه بره حقم داره 

تو فکر خودت باش که دست تنهایی دلت برا خودت بسوزه ۵تا خواهرن یکی نیست بره کمک خواهرش !!بزار شوهرت جواب خواهرشو بده یا همون خانومه خودش  بگه 

بعدم چون شوهر شما تک پسر بوده قطعا بیشتر از بقیه اونو دوست داشته و به طبع بچه هاشم ببشتر از بقیه دوست داره 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
الان ایشون توانایی اینکه واس خودش خونه بگیره رو داره  خودش هم نوه داره  خب اصلا خواهر شو ...

اها فکر کردم با خودتون زندگی میکنه الان کسی رو میشناسم اقاعه قبلا باغبان صاحب خانه بوده به خدا الان پیششون زندگی میکنه فکر کردم سویت هم داره پیشتون

اها فکر کردم با خودتون زندگی میکنه الان کسی رو میشناسم اقاعه قبلا باغبان صاحب خانه بوده به خدا الان ...

با ما هستن ولی خونشون جداست ینی از ورودی وارد حیاط میشیم اول خونه ی اوناست که حالت سویتت ۷۰ متریه بعدش یمقدار جلوتر خونه ی ماعه 

منظورم از این که میتونه جدا خونه بگیره این بود که تو این سال ها اوتقدر پس انداز داره که اگه بخواد بتونه دیگه کار نکنه و برای خودش خونه بخره

اره عزیزم به همسرم گفتم بین خودشون تصمیم بگیرن.

سلام.اسی عزیز،وقتت بخیر

عزیزم من میخوام تو بورس ایران  ترید کنم،چند سال پیش هم این کار رو انجام دادم و تاحدودی موفق بودم.اما الان میخوام با علم این کار رو انجام بده،میشه من رو راهنمایی کنید از کجا شروع کنم برای اموزش؟؟ممنون میشم راهنماییم کنید،اگه سایت یا مرکزی که اموزش میدن هم میشناسید بهم معرفی کنید.