2777
2789
عنوان

دایه بچه هام زیاد بهشون وابسته شده

| مشاهده متن کامل بحث + 8739 بازدید | 130 پست
نظر منو میخوای برای کسی کار نکن یا یکم جمه کن انلاین شاپ بزن ت باسلامی اینستایی جایی یا یه مهارت ی ...

خدا بهتون ببخشه عزیزم خیلی خوبه اینقدر بامحبتید و هواشو دارید شاید اونجا راحت نیست .

اسی من چندسال تو فکر آنلاین شاپ سرمایه ش هم دارم هم هرچی دنبال تولیدی مناسب تو فضای مجازی میگردم پیدا نمیکنم شرایط رفتن به استثنای دیگه رو هم ندارم چون اکثر تولیدی ها تو استان‌های اطرافن

خدايا خودت بغلم كن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه این دایه چقدر جون داره و چند سالشه که چند نسل و داره بزرگ میکنه ؟!!!!! این قسمت داستانت خیلی ...

شوهرم ۷۰ سالش نیست ک زیر سی و پنجه

چندبار هم گفتم که فوقش هف سال از مادرشوهرم بزرگتره 

هر کی که وضع مالیش خوبه ،پولداره ،خونه زندگیش شیکو قشنگه ،قیافه و اندام زیبایی داره ،خوشبخته ،شاده ، ...

این که خوبه 

سر تاپیک جهاز 

چندین تاپیک زدن با طلبکاری که آره ۱۸ سالشه زندگیش اینه 

هر چی ما گفتیم نگین بسته همینا رو میگین وضعتون اینه شروع کردن به ننه من غریبم بازی و نال و نفرین 😂

خدا بهتون ببخشه عزیزم خیلی خوبه اینقدر بامحبتید و هواشو دارید شاید اونجا راحت نیست . اسی من چندسال ...

قربونت برم

بلندپرواز نباش از کم شروع کن

مثلا ده تا کیف بخر ده تا از هر محصولی ک میخای بخر حالا باهرقیمتی

بیست سی درصد سودت رو بکش روش

بعد شروع کن ب فروش

ببین میتونی یا نه

وقتی جون گرفت کارت ب فکر تولیدی بزرگ و قرارداد بستن و اینا باش

با کم شروع کن که دلزده نشی

قربونت برم بلندپرواز نباش از کم شروع کن مثلا ده تا کیف بخر ده تا از هر محصولی ک میخای بخر حالا باه ...

فدات عزیزم نظر خودمم همینه ولی نمیدونم برا بار اول از کجا باید جنس بیارم که مناسب باشه آخه تو کانالای پوشاکی که هستم خودشون فروشنده ان سود کشیدن روشون اگه بخوام از اونا بخرم و منم سود بکشم روشون دیگه عملا گرون فروش به حساب میام و کسی ازم خرید نمیکنه

خدايا خودت بغلم كن