2777
2789

سلام توردخدا از تامیکم رد نشو دوست عزیز بخدا خیلی نگرانم کمکم کن،پسرم ک بدنیااومد تو بیمارستان ازش تست گرفتن همه تستها خوب بود بعد ۲۵روزگی مجدد تکرار کردم یک تیتش خوب حواب نداد البته پسرم سرناخورده دکتراز پرسید ک بچت سرماخورده گفتم بله ،کسی هست اینجا عین من باشه بچش و بعدا ک برده باشه تست خوب جواب داده باشه؟

نگران نباش چیزی نیس چون سرما خورده اینجو بوده دختر منم ت بیمارستان نوشتن چون مایع داشت بار دوم باز نوشتن بار سوم دیگ خوب بود

دو مورد از بیهوده ترین احساسات: غصه خوردن برای اتفاقی که افتاده است و نگران اتفاقی که احتمال دارد و در آینده روی دهد𖠌☕︎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا پیر منم تو بیمارستان نوشتن بعد از بیست رفتم مایع داشت، گفتن احتمالا شنواییش کم باشه برید این آزمایشگاهی که ما میگیم من نرفتم، رفتم مرکز بهداشت شرق تهران همون روز هم رفتم خانومه گفت کی گفته شنواییش کمه عالیه، الانم پسرم سالمه

برا پیر منم تو بیمارستان نوشتن بعد از بیست رفتم مایع داشت، گفتن احتمالا شنواییش کم باشه برید این آزم ...

وای خدا یعنی میشه براپسرمنم اشتباه احتمال داده باشن ای خدااا   

هیچی نیست بخدا خیالت راحت 

بخدا حالم بده ازبس این دوروز گریه کردم و غصه خوردم اصلا اشتها ب غذا ندارم فقط دلم میخواد تو تنهایی گریه کنم اخه پسر بزرگمم ستدردم داونه دیگه طاقت غم ندارم

بخدا حالم بده ازبس این دوروز گریه کردم و غصه خوردم اصلا اشتها ب غذا ندارم فقط دلم میخواد تو تنهایی گ ...

الهی عزیزم حق داری 

ببین پسر بزرگ منم سرماخورده بود گفت برو تکرارش کن من دیگه نبردم ولی چند سال استرس داشتم موقع پیش دبستانی بردمش سنجش هزار ماشاله شنواییش عالیییی بود 

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر   
الهی عزیزم حق داری  ببین پسر بزرگ منم سرماخورده بود گفت برو تکرارش کن من دیگه نبردم ولی چند سا ...

حدابشنوه از دهنت خواهر ،خب وقتایی ک جا گوشش شروصدا میکنم گاهی واکنش نشون میده گاهی نه 

حدابشنوه از دهنت خواهر ،خب وقتایی ک جا گوشش شروصدا میکنم گاهی واکنش نشون میده گاهی نه 

اینم همینطور بود بخدا بعضی وقتا میگفتم مشکل داره 

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر