2777
2789
عنوان

کیم‌لره قالدی دونیا...

714 بازدید | 33 پست

کیم‌لره قالدی دونیا؟

دولوب بوشالدی دونیا

اولمادی سیرّین آچان
سحیرلی قالدی دونیا

یاراتدی او یارادان

جفاسین چکدی اینسان

اولمادی سیرّین آچان

سحیرلی قالدی دونیا

سونلر اوتا یاندی

کول اولدی آدی قالدی

شاه‌لاری توپراق آلدی

کیملره قالدی دونیا؟

دونیا دونیا، دونیا دونیا، کیملره قالدی دونیا؟

https://cdn.mifa-music.ir/Music/08/GunelDunya128.mp3

.در ازدحام دنیا ، اگر  انسانی را یافتی ؛ که تو را میفهمد ، رهایش نکن  !چقدر آن‌ها که ما را نمی‌فهمند بی‌شمارند💙 .... نزدیک اون کسایی بمون ، که به روحت آرامش میدن:) 

یارادی او یارادان، جفاسین چکدی اینسان

اون آفریننده آفرید ولی درد و رنجش رو انسان کشید

اولمادی سیرین آچان، سیحیرلی قالدی دونیا

کسی رازش رو نگشود، سحرآلود ماند دنیا

دولوب، بوشالدی دونیا. دونیــــــــا، دونیــــــــــــــــــــا، کیم لره قالدی دونیا؟

دنیا پر شد و خالی شد، واسه کی موند این دنیا؟

سوونلر اودا یاندی ، کول اولدی آدی قالدی!

عشاق در آتش سوختند، خاکستر شدند و تنها اسمشان ماند

شاه لاری توپراق آلدی. کیم لره قالدی دونیا؟

پادشاهان زیر خاک ماندند. واسه کی موند این دنیا؟

کیملره قالدی دنیا ،برای کی مونده دنیا

.در ازدحام دنیا ، اگر  انسانی را یافتی ؛ که تو را میفهمد ، رهایش نکن  !چقدر آن‌ها که ما را نمی‌فهمند بی‌شمارند💙 .... نزدیک اون کسایی بمون ، که به روحت آرامش میدن:) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

شما ترک هستین

من میخواستم معنی حدودی ی اهنگ رو بدونم شما میتونید کمکم کنید؟

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا
سلام شما ترک هستین من میخواستم معنی حدودی ی اهنگ رو بدونم شما میتونید کمکم کنید؟

نه اونجوری بلد نیستم ترکمنم

نه اونجوری بلد نیستم ترکمنم

اهان مرسی عزیزم 

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا
اهان مرسی عزیزم 

بنویس شاید با گوگل ترجمه شد

بنویس شاید با گوگل ترجمه شد

نه متنش نیست فقط خود اهنگه  

نه متنش نیست فقط خود اهنگه    

کو ببینمش

اگه تونستین ی چیز کلی ازش بگین اوکیه

نمیخوام اذیت شین

بازم عذر میخوام

اگه تونستین ی چیز کلی ازش بگین اوکیه نمیخوام اذیت شین بازم عذر میخوام

به قول مامانم کسشعر میگه یعنی نفهمیدیم   

به قول مامانم کسشعر میگه یعنی نفهمیدیم    

ای وای من....

مرسی عزیزم که وقت گذاشتین ب هر حال