2777
2789
عنوان

خشکی پوست😭

4205 بازدید | 22 پست

خانوما راه حلی برای خشکی پوست دارید؟خسته شدم دیگه یعنی امروز برم حمام فردا پوست سر و صورتم از خشکی پوسته میزنه 

حمام هم برم صورتمو فقط باید با سفیداب بشورم و موهامو سه بار با شامپوبشورم تا دیگه پوسته نداشته باشه اگرم نزنم بازم همونطوری میمونه

موهام داغون شده انقدر با شامپو شستمشون 

چیکارش کنم تجربه مشابه یا راه حل ندارید؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب نباید اینقد بشوریش پوست خشک و مگه سفید اب میزنن دختر خوب

مرطوب کننده سیمپل بخر هر روز بزن

اگر شبانگاه کسی را در حال گناه دیدی صبح به چشم گناهکار به او نگاه مکن شاید سحر توبه کرده و تو ندانی
روتین پوستیت چیه ؟جنس پوستتو میدونی؟

جنس پوستم خشکه روتین پوستی هم هفته ای دوبار ماسک استفاده میکنم و دائما کرم نرم کننده برای شستشوی آرایش هم از شامپو بچه فیروز استفاده میکنم چون هر شوینده ای رو امتحان کردم بدتر شد

خب اشتباهت اینه ک خیلی کف سرتو با شامپو میشوری عزیزم 

ببین تو ک ی روز درمیون میری حموم یم بار شامپو زدن کافیه چون باید ی مقدار پوست کف سرت چربی معمولش رو داشته باشه و با 3 بااار شستن تموم اون چربی رو میشوری و باعث خشک و خشک تر شدن پوست کف سرت میشی 

کار خوب خدا درست کنه، سلطان محمود خر کیه 🙂🙂🙂🙂
خوب نباید اینقد بشوریش پوست خشک و مگه سفید اب میزنن دختر خوب مرطوب کننده سیمپل بخر هر روز بزن

حتما میخرم امتحانش میکنم 

الان شون استفاده میکنم یه مقدار خوبه 

بعد اخه نشورم انگار همش صورتم کثیفه

خب اشتباهت اینه ک خیلی کف سرتو با شامپو میشوری عزیزم  ببین تو ک ی روز درمیون میری حموم یم بار ...

اره شایدم بخاطر همینه چون دقیقا هفته ای هفت بارم برم حمام هرسری موهامو سه دور با شامپو میشورم