2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من با خانواده نامزدت مث خانواده خودت برخورد کن، متعادل باش

آنچه هستی باش ن آنچه مینمایی💪            امروز همان فرداییست که دیروز نگرانش بودیم 🌹در لحظه وبا نگاهی به آینده، هدف مند و امیدوار زندگی کنیم 👌
یعنی چطور با خود نامزد چی

یعنی تو نامزدی و عقد تا دعوت نشدی نرو بعد عروسی هم تا تونستی بی دعوت نرو ولی بعضی خانواده هام مث خانواده شوهر من نمیشه.

اونجا رفتی کلا زیاد صحبت نکن فقط وقتی ازت سوال پرسیدن جواب بده. تو حرفاشون شنونده باش. لباس مهمونی  همیشه جلوشون بپوش که بدونن مهمونی و زیادم کمک نده‌ در حد جمع کردن و پهن کردن وسایل. کلا رسمی برخورد کن.

با نامزدت خودت باش چون قراره باهاش زندگی کنی سختت میشه بعدش

بنفشه🍃

خود نامزد چی

نامزدت هم رفیق باش باهاش، تحت هیچ شرایطی چیزی ازش پنهون نکن، خط قرمز برا خودتون تعیین کنین 

آنچه هستی باش ن آنچه مینمایی💪            امروز همان فرداییست که دیروز نگرانش بودیم 🌹در لحظه وبا نگاهی به آینده، هدف مند و امیدوار زندگی کنیم 👌
با خود نامزد چطور 

با نامزدت راحت باش.ولی هرگز نزار حرمت بینتون از بین بره.احترام همو حفظ کنین.خواسته هاتو با آرامش مطرح کن.تو همه چیز باهم مشورت داشته باشین.هرگز از خانوادت پیش نامزدت بد نگو‌ و همین طور از خانواده خودش

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
یعنی تو نامزدی و عقد تا دعوت نشدی نرو بعد عروسی هم تا تونستی بی دعوت نرو ولی بعضی خانواده هام مث خان ...

اگر عروس شما باهاتون اینجوری رفتار کنه شما باهاش چ جوری رفتار میکنین؟ دوست دارین عروستون اینجوری رفتار کنه؟ 

وقتی خواست خرج کنه مانع نشو

نه اجازه بی احترامی به خونواده ت رو به نامزدت بده

نه اجازه بده کسی با نامزدت بدرفتاری کنه

رفت وآمد رو متعادل نگه دار

رازات رو برای نامزدت وخونواده ش نگو تا پشیمون نشی

نامزدت رو نه بالا سرت بذار که نتونی بیاریش پایین

نه زیر پا بذارش که غروری براش نمونه

تو باید ناز کنی پس لوسش نکن وبدعادتش نکن

خط قرمزات رو با سیاست تفهیم کن براش

کاربری سومه😬 بعدازدوهفته موفق به راه اندازیش شدم🤗💪دیگه گول دادم خانم خوبی باشم🤐متاهلم💑خدا نخواست که مادر بشم،سخته ولی نمیشه جنگید🌹